Obnoviť stránku

Sencor SDC 7200

4,9 7 hodnotení

Sencor SDC 7200

Nechcete sa pri vstávaní spoliehať na mobil? Popremýšľajte nad kúpou budíka Sencor SDC 7200, ktorý zaistí, že už nikdy nezaspíte. Budík je pripojený k elektrickej sieti, takže sa nemusíte starať o batérie. Budík prijíma energiu z elektrickej siete, ak je však potrebné, nahradí ju záložná batéria. Vďaka digitálnemu ukazovateľu času budete mať prehľad o presnom čase. Vnútri budíka je navyše zabudovaný teplomer. Poskytuje výber z 12 či 24-hodinového formátu času. Nepochybne tiež oceníte, že disponuje USB konektorom napríklad na nabíjanie vášho telefónu. Materiálom budíka je plast.

Rozhodujúce prednosti budíka Sencor SDC 7200

  • Tento spoľahlivý budík vás určite zobudí
  • Ukazovateľ času: digitálny
  • Budík Sencor má napájanie z elektrickej siete
  • Budík Sencor je napájaný zo siete, ale pri výpadku energie bude naďalej fungovať vďaka zálohovej batérii
  • Užitočné funkcie budíka: 12-/24-hodinový formát času, budenie zvukovým signálom, nastavenie jasu, opakované budenie - snooze, teplomer a konektor usb
  • Materiálom je plast
  • Rozmery: × ×

Ďalšie funkcie budíka

Ak často odďaľujete prebudenie, určite vám príde vhod funkcia opakovaného budenia Snooze. Zvukový signál sa postará o vaše prebudenie.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Napájanie

Napájanie Zo siete, Záložná batéria

Materiál

Materiál Plast

Typ

Typ Stolné

Funkcie

Funkcie 12-/24-hodinový formát času, Budenie zvukovým signálom, Nastavenie jasu, Opakované budenie – Snooze, Teplomer, Konektor USB

Ukazovateľ času

Ukazovateľ času Digitálny
Kód:  GK811w
Produktové číslo:  SDC 7200
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18