Obnoviť stránku

Sencor SCT 4056MR

4,4 30 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor SCT 4056MR

Šikovné a kvalitné autorádio Sencor SCT 4056MR s maximálnym výstupným výkonom 4x 40 W bez klasickej mechaniky na CD, ktorá je tu nahradená USB rozhraním na pripojenie flash disku a čítačkou pamäťových kariet SD a MMC. Okrem počúvania hudby vo formáte MP3 alebo WMA je možné počúvať aj rádio s podporou RDS a 18 predvoľbami pre FM a 12 predvoľbami pre AM stanice. Počúvanie hudby je možné spríjemniť vďaka ID3 Tag ekvalizéru a jeho efektu zvýraznenia basov. Ďalšie hudobné zdroje možno pripojiť aj do klasického AUX vstupu.
Prepracovaný displej disponuje digitálnymi hodinami a tlačidlami s nastaviteľnou farbou podsvietenia (šesť farieb - RED/PINK/PURPLE/BLUE/CYAN/GREEN), napomáha prehľadnosti a viditeľnosti tak, aby ovládacie prvky boli zreteľné aj pri nočnej jazde. Na prístroji sa nachádza čelný vstup Line-In (3,5 jack) a autorádio má tiež výstup pre zosilňovač Line-Out (Cinch), integrovaný ISO konektor a čelný panel, ktorý je možné ľahko odňať a vziať ho so sebou pri opustení vozidla.
Už samotný výrobca - spoločnosť Sencor, je z hľadiska kvality zárukou top triedy. Do svojho širokého spektra produktov elektroniky zaradila aj nové autorádiá, ktoré sa vyznačujú zaujímavou cenou, skvelým výkonom a veľmi kvalitnou výbavou. Ak sa rozhodnete pre autorádio Sencor SCT 4056MR, vaša cesta autom sa spríjemní na maximum a vy si jazdu budete užívať plnými dúškami.

Parametre a špecifikácia: 
USB port + SD/MMC slot na pamäťovú kartuVýstupný výkon 4x 40 W max.RDS (PTY, AF, TA, PI, PS)PLL FM/AM tuner, 18 predvolieb pre FM, 12 predvolieb pre AMMP3, WMA, ID3 Tag ekvalizér, zvýraznenie basovDigitálne hodinyNastaviteľná farba podsvietenia (šesť farieb - RED/PINK/PURPLE/BLUE/CYAN/GREEN)Odnímateľný čelný panelČelný vstup Line-In (Cinch)Výstup pre zosilňovač Line-Out (Cinch)Integrovaný ISO konektorNapájanie 13,8 V (10,8 - 15,6 V)Hmotnosť 1,1 kg
 

Parametre a špecifikácia

Vstupy/výstupy

Optická mechanika Bez mechaniky
Konektory USB, AUX/Line IN, ISO
Čítačka pamäťových kariet SD, MMC

Výbava a funkcie

Vlastnosti RDS, Odnímateľný predný panel
Podporované formáty MP3, WMA

Rádio

Tunery FM

Výkon

Výkon zosilňovača 4×40 W

Rozmery

Veľkosť rádia 1 DIN
Šírka 178 mm
Výška 50 mm
Hĺbka 192 mm
Kód:  JN220b6b
Produktové číslo:  SCT 4056MR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02