Obnoviť stránku

Sencor SCR 2100FHD

3,5 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor SCR 2100FHD

Automobilová kamera SCR 2100 vám za neveľký peniaz poskytne vynikajúci nástroj na doloženie priebehu nehody alebo iné nepríjemné situácie. Natáča vo vysokom rozlíšení, samozrejmosťou je G-senzor, funkcia parkovacieho režimu či detekcia pohybu. Kamera sníma v širokom uhle 120° a prísvit pomocou IR LED umožňuje aj nočné natáčanie. Všetko je navyše uložené v tenkom oceľovom tele a dodáva sa vrátane držiaku na sklo a napájacieho adaptéra. Stačí len zakúpiť kartu microSDHC pre ukladanie záznamu. Obsluhu uľahčuje 2,7" displej a viacjazyčné OSD menu.


Sencor SCR 2100FHD

G-senzor & kontinuálne snímanie

Už nemusíte mať strach nechať vozidlo zaparkované vonku, parkovací režim stráži auto za vás. Je schopný zaznamenať akýkoľvek náraz a okamžite začne nahrávať. G-senzor je dnes už neoddeliteľnou súčasťou autokamier a v prípade nárazu okamžite uzamkne záznam. Vďaka tomu máte dôkazový materiál chránený pred prepísaním alebo vymazaním. Zároveň máte k dispozícii aj čas, kedy k nehode došlo. Nahrávať môžete s kamerou Sencor SCR 2100FHD kontinuálne, alebo v 3/5/10 min. slučkách, pri ktorých sa vždy po skončení intervalu založí nový súbor. Pokiaľ dôjde kapacita na karte, najstaršie súbory sa nahrádzajú najnovšími.


Automatické vypnutie kamery pri nečinnosti

S kamerou Sencor SCR 2100FHD môžete tiež zhotovovať fotografie. Sériové foto umožní na jedno stlačenie spúšte vytvoriť 5 fotografií. Získate tak atraktívne zábery napríklad objektu v pohybe alebo môžete vyberať ten najvydarenejší. V prípade potreby môžete tiež aktivovať systém automatického vypnutia, ktorý zabezpečí, že sa kamera Sencor SCR 2100FHD po dlhšom čase nečinnosti vypne sama.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vstupy a výstupy

Audio/Video HDMI

Obsah balenia

Obsah balenia USB kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Držiak

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC
Vnútorná pamäť 0 MB (0 GB)
Podporované formáty JPEG
Podporované video formáty AVI, MPEG
Max. veľkosť SD karty 32 GB

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 0,25 kg
Šírka 8,7 cm
Výška 5,3 cm
Hĺbka 2,9 cm

Hlavný

Uhol záberu 120 °
Rozlíšenie snímača 1,3 Mpx
Uhlopriečka displeja 2,7 "

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920×1080)
Ozvučenie videa Mono

Typ a funkcie

Typ Do auta
Funkcie Akumulátorové napájanie

Batéria

Typ napájania Akumulátor
Kapacita batérie 300 mAh
Kód:  GK419x2
Produktové číslo:  35047269
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09