Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

SENCOR SBM 440

3,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SBM 440

Zaistite si chvíľu pokoja a majte kontrolu nad svojím bábätkom pokojne z obývacej izby. Detská pestúnka Sencor zaistí prenos zvuku aj obrazu. Detská opatrovateľka s kamerou vždy perfektne vaše bábätko postráži. Garanciu jasne čistého zvuku máte vďaka tomu, že je prenášaný digitálne a pokryje vzdialenosť až 300 m. Ponúkaná detská pestúnka má hneď niekoľko kanálov a od analógových opatrovateliek sa líši fungovaním na vyšších frekvenciách, takže sa hodí skôr do miest s väčšou možnosťou rušenia signálu. A aj keď o signál predsa len prídete, zariadenie vás varuje prostredníctvom počuteľného znamenia. Hlavná jednotka je napájaná prostredníctvom batérie alebo zásuvky, detskú jednotku možno napájať zo zásuvky.

Hlavné vlastnosti detskej pestúnky SENCOR SBM 440

  • Detská video opatrovateľka Sencor na stráženie bábätka
  • Digitálny prenos zvuku
  • Dosah pokrytia až 300 m
  • Detská pestúnka Sencor umožňuje komunikovať v oboch smeroch
  • Prístroj vás sám upozorní, že je potrebné vymeniť batériu
  • Poteší vás funkcia nočného videnia, vďaka ktorému na dieťatko uvidíte aj pri vypnutom svetle
  • Detská opatrovateľka Sencor vám pomôže s uspávaním dieťaťa formou projekcie či zvukov
  • Novinkou je aj senzor teploty
  • Napájanie rodičovskej časti opatrovateľky: sieť (230 V) a batéria
  • Zdroj detskej časti pestúnky: sieť (230 V)

Ďalšie novinky detskej pestúnky Sencor

Spoločne s modernými technológiami prichádza množstvo nových funkcií. Užitočnou možnosťou je aj režim nočného videnia, vďaka ktorému je jednoduchšie sledovať dieťa v noci, keď má v izbe tmu. Vo výbave detskej pestúnky Sencor nemôže chýbať ani režim obojstranného prenosu. Keď sa dieťa v postieľke hýbe a nemôže spať, môžete ho upokojiť hlasom, kým za ním pôjdete. Praktická funkcia uspávania poteší aj tých najnáročnejších rodičov. Detská pestúnka Sencor vám pomôže bábätko nielen ustrážiť, ale navyše mu môže pred spaním prehrať aj uspávanku.

Parametre a špecifikácia

Prenos zvuku

Prenos zvuku Digitálne

Typ

Typ pestúnky S prenosom obrazu (video)

Vlastnosti

Dosah 300 m
Napájanie rodičovskej jednotky Sieť (230 V), Batéria
Napájanie detskej jednotky Sieť (230 V)

Funkcie

Funkcie S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Eco režim, Nočné videnie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia)
Kód:  BABY11643
Produktové číslo:  8590669296767
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19