Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sencor SBD 1470

4,3 365 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

Sencor SBD 1470


Naše srdce patrí medzi najdôležitejšie orgány v našom tele a je potrebné sa o neho patrične starať. Neraz sa každému z vás iste zamotala hlava, nemohli ste zaspať alebo ste sa nadmerne potili. To všetko môžu byť príznaky zlého krvného tlaku. Digitálny tlakomer na zápästie Sencor SBD 1470 vám pomôže zlý tlak diagnostikovať priamo u vás doma.



Srdce máme každý len jedno


Naše srdiečko je potrebné si veľmi vážiť a dopriať mu potrebnú starostlivosť v podobe zdravých stravovacích zvykov, dostatku pohybu aj spánku a vôbec zdravého životného štýlu. Srdce pracuje 24 hodín denne a u dospelých ľudí sebou dokáže prehnať až 300 - 360 litrov krvi každú hodinu.


Nízky tlak


V prípade nízkeho tlaku má srdce problémy s prekrvovaním mozgu a jeho okysličovaním. Objavujú sa preto prvotné príznaky, ako je únava, spavosť, slabosť, bolesti hlavy alebo studené končatiny. Pomôcť si však môžete doma pitím veľkého množstva tekutín, najlepšie čierny čaj s cukrom, pomalým vstávaním alebo užívaním vitamínu C.


Vysoký tlak


Všetkého veľa škodí a platí to aj u vysokej hodnoty krvného tlaku. Ak spozorujete v poslednej dobe na sebe bolesť hlavy, únavu, poruchy spánku alebo nadmerné potenie, trpíte pravdepodobne vysokým krvným tlakom. Vyhnite sa nadmernej konzumácii alkoholu, prestaňte úplne fajčiť a obmedzte prísun soli a tukov.


Zmerajte si tlak


Tlakomer Sencor SBD 1470 je vybavený dobre čitateľným displejom, ktorý zaisťuje jednoduché a presné čítanie. Prístroj poteší predovšetkým svojou presnosťou meraného tlaku a tepu srdca, ale aj nadštandardnými funkciami, ako je varovná indikácia srdcovej arytmie alebo schopnosť uloženia až 60 posledných meraní do pamäte.

Parametre a špecifikácia:
Typ tlakomeru:
Digitálny
Určené pre:
Jednoduché meranie v domácich podmienkach
Ďalšie vlastnosti a funkcie:
Meria systolický a diastolický tlak a srdcový pulz
Grafické rozlíšenie zvýšených hodnôt tlaku (mierna/stredná/ťažká hypertenzia)
Varovná indikácia srdcovej arytmie
Nastaviteľný obvod tlakovacej manžety 13,5 - 19,5 cm
Veľký LCD displej (31 x 44 mm)
Pamäť na 60 meraní (pre 1 užívateľa) vrátane záznamu dátumu a času merania
Automatické tlakovanie a vypúšťanie manžety
Oscilometrická metóda merania
Možnosť voľby jednotiek tlaku (mmHG alebo kPa)
Varovná indikácia pri roztrasenom zápästí pri meraní
Indikácia slabej batérie
Automatická diagnostika chýb so zobrazením na LCD displeji
Automatické vypnutie pri nečinnosti (po 1 minúte)
Uchovanie uložených záznamov v pamäti aj po výmene batérií
Rozsah merania:
Tlak 0 - 300 mmHG
Pulz 40 - 199 tepov/min
Presnosť merania:
Tlak +/-3 mmHG
Pulz +/-5 %
Napájanie:
2x batéria AAA
Rozmery bez manžety:
68 x 75 x 31 mm
Hmotnosť:
106 g
Súčasť balenia:
2x AAA batéria

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Na zápästie

Funkcie

Funkcie Automatické vypnutie, Detekcia arytmie, Grafické znázornenie tlaku, Indikácia vybitej batérie, LCD displej, Pamäť

Rozhranie

Rozhranie NIE
Kód:  EAZ2091a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SBD1470
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01