Obnoviť stránku

SENCOR SBB 007VT

4,5 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

SENCOR SBB 007VT

Máte doma mixér SENCOR a hľadáte náhradnú fľašu? Vyskúšajte fľašu SENCOR SBB 007VT. Táto fľaša je vyrobená z kvalitného materiálu TRITAN, ktorý chráni fľašu pred poškodením nárazom. Samozrejmosťou je absencia BPA. Fľaša Sencor sa ľahko čistí, stačí ju opláchnuť pod teplou vodou. Navyše nádobu aj viečko môžete umývať v umývačke riadu. Túto fľašu môžete využiť v práci, na výletoch, alebo aj do držiakov nápojov v autách. Je kompatibilná s SBL 220x, SBL 23x, SBL 25x, SBL 707x, SBL 7500.

Kľúčové vlastnosti fľaše Sencor SBB 00 7VT – 0,6 l – fialový doplnok

  • Fľaša Sencor je vyrobená z TRITANU
  • Je odolná proti poškodeniu nárazom
  • Neobsahuje BPA
  • Bezpečnostný uzáver chráni pred vytečením
  • Ľahko sa čistí, je vhodná do umývačky riadu
  • Je kompatibilná s SBL 220x, SBL 23x, SBL 25x, SBL 707x, SBL 7500
  • Ozdobená logom SENCOR na fľaši

Tekutiny vždy bezpečne vo fľaši

Fľaša SENCOR má bezpečnostný uzáver, ktorý chráni tekutinu pred vytečením z fľaše. Uzáver otvoru na pitie je navyše bezpečne pripevnený k viečku, takže mu nehrozí strata alebo pád na zem. Po použití je možné viečko i fľašu umyť v umývačke riadu.  

Fľaša SENCOR pre športovcov

Fľaša SENCOR má robustný elegantný vzhľad. Už na prvý pohľad je zrejmé, že fľaša je pevná a bezpečná proti vyliatiu. Fľaša bola vyvinutá v spolupráci so športovcami, je priamo určená na športové využitie. Je vhodná na bicykel, na tréning a navyše sa zmestí aj do držiakov na nápoje v aute. Povrch fľaše je zdobený prelismi, ktoré majú aj praktickú funkciu, vďaka nim sa dobre drží v ruke. Fľaša SENCOR vám nevypadne ani pri spotených rúk.  

Parametre a špecifikácia

Kompatibilita

Výrobca Sencor
Typ SBL 220x, SBL 23x, SBL 25x, SBL 707x, SBL 7500

Vlastnosti

Materiál Tritan
Vhodná do Umývačky
Výbava Náustok, Pútko

Objem

Objem 0,6 l

Farba

Farba nádoby číra
Farba viečka Čierna

Balenie

Počet nádob v balení 1
Kód:  SESBB031
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SBB 007VT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12