Obnoviť stránku

SENCOR SAC MT9030C

4,3 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SAC MT9030C

image_product

Sencor Mobilná klimatizácia SAC MT9030C


SAC MT9030C

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


image_product
image_product

Dajte zbohom teplu s mobilnou klimatizáciou Sencor SAC MT9030C

Spríjemnite si aj tie najsparnejšie dni príjemným osviežením. Predstavujem sa ako Sencor prenosná klimatizácia SAC MT9030C a postarám sa o príjemný telesný komfort, aj keď je vonku horúco na omdletie. Dizajnovo som sa naozaj vydarila. Môžete si vybrať z dvoch farebných variantov a nadčasovým vyhotovením zapadnem aj do modernej domácnosti. Navyše ma hravo prenesiete z miesta na miesto prostredníctvom štyroch integrovaných koliesok a rukoväti. K mojim nezabudnuteľným schopnostiam patrí možnosť bezdotykového ovládania iba pomocou vášho mobilného telefónu!

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


image_product
image_product

Pokročilé ovládanie cez WiFi

Preferujete možnosť mať svoje zariadenia pod kontrolou? To vám teraz bude môcť dopriať aj táto mobilná klimatizácia. V Sencore do nej implementovali pokročilú technológiu ovládania pomocou WiFi. Ako toto ovládanie funguje? Do svojho mobilného telefónu si, či už v Google Play alebo App Store, stiahnete aplikáciu Sencor HOME. Tá vás jednoducho prevedie všetkými potrebnými nastaveniami. Následne už stačí len mať zapnutú domácu WiFi a zábava môže začať. Klimatizáciu od tej chvíle môžete ovládať z akejkoľvek miestnosti vášho bytu.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


image_product
image_product

Výkonné chladenie až 9 000 BTU

Spoľahlivo schladím aj náročnejších používateľov. Okrem štýlového vzhľadu a úsporného chodu ponúkam aj skvelý chladiaci výkon 9 000 BTU. Efektívne rozptyľujem chladný vzduch, a pretože som mobilná klimatizácia, moju inštaláciu zvládne každý používateľ. V mojom príslušenstve sú zahrnuté všetky potrebné komponenty na komfortné sprevádzkovanie bez nutnosti odborného servisu.

Vyskúšajte ovládanie pomocou aplikácie Sencor HOME

quotation

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

image_product
image_product

Fungujem spoľahlivo s tromi režimami

Vysoké teploty v letných mesiacoch sú nechceným spoločníkom počas spánku. Som tu pre vás, aby som vám dopriala ideálnu teplotu aj pri spánku a odpočinku. Pracujem s tromi prevádzkovými režimami, ktoré môžete jednoducho prispôsobovať svojim potrebám. Ponúkam chladenie, odvlhčovanie aj vetranie, a to v niekoľkých stupňoch, od nízkeho po ten najsilnejší. To všetko zvládam aj vo väčších priestoroch až 35 m²/91 m³.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

image_product
image_product

Zastrešujem ekologický nenáročný chod

Som pyšná, že môžem pracovať s ekologickou technológiou chladenia. Na skvelý chladiaci výkon využívam prírodný, vysoko účinný chladiaci plyn E290 a s energetickou triedou A som maximálne šetrná pri spotrebe elektrickej energie. Doprajte si svieži vzduch aj v horúcich letných mesiacoch s úspornou mobilnou klimatizáciou, ktorá je ohľaduplná k životnému prostrediu.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

image_product
image_product

Už nikdy nepríjemný pocit z horúčavy

Zaistím vám super komfort aj v nepríjemnej horúčave, bez problémov vychladím miestnosť od 18 do 32 °C. S režimom odvlhčovania sa postarám, aby bol vzduch v miestnosti ešte viac svieži a ľahký. Samozrejmosťou je aj funkcia ventilátora, ktorý vám príde vhod ako super osvieženie, keď omdlievate od tepla. Môžete nastaviť tri intenzity fúkania – od jemného vánku až po silnejší vetrík. Určite vás poteším aj nízkou hlučnosťou, ktorá dosahuje maximálne 65 dB(A).

Prenosná klimatizácia zabezpečí príjemnú teplotu pomocou intuitívneho ovládania

quotation

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


image_product
image_product

Široké spektrum funkcií

Disponujem časovačom, ktorý je možné využiť na automatické zapnutie, alebo vypnutie. Majte doma príjemne aj po príchode domov z práce, alebo výletu. Toto nastavenie veľmi pohodlne vykonáte predovšetkým v aplikácii Sencor HOME. S funkciou SLEEP zaručím optimálny chod pre chvíle spánku, či odpočinku. Nikoho nebudem rušiť a vy sa budete cítiť príjemne. Automaticky volím intenzitu rozptylu chladného vzduchu podľa teploty, ktorú mi nastavíte. Takto dosiahnem efektívny a súčasne úsporný chod. Po každom ďalšom spustení automaticky navolím posledný spustený režim, aby ste sa nemuseli o nič starať. Nemusíte sa starať o vylievanie vody zo zásobníka na kondenzát. Za normálnych podmienok sa o túto funkciu postarám sama a zároveň nevysušujem vzduch v miestnosti.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 29 kg

Energetické parametre klimatizácií

Hlučnosť 53 dB(A)
Spotreba pri chladení 1 kWh

Typ

Typ Mobilná
Počet vnútorných jednotiek 1 ks

Výkon

Chladiaci výkon 9 000 BTU/h
Chladiaci výkon v kW 2,6 kW
Vychladí miestnosť (m2) 35 m2
Vychladí miestnosť (m3) 91 m3

Vlastnosti

Funkcie S odvlhčovaním, S ventilátorom, S pojazdnými kolieskami, S nočným režimom, S chladením, S WiFi, S 24-hodinovým časovačom, S diaľkovým ovládaním, S mobilnou aplikáciou, S umývateľným filtrom, S digitálnym displejom
Dĺžka výfukovej hadice 1,5 m

Farba

Farba Biela

Rozmery

Výška 69,5 cm
Šírka 44 cm
Hĺbka 32,5 cm

Obsah balenia

Obsah balenia Hadica, Koncovky, Diaľkové ovládanie, Okenná súprava
Kód:  SENMK13
Produktové číslo:  SAC MT9030C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16