Obnoviť stránku

SENCOR SAC MT1240C Wi-Fi

4,5 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
439 €

SENCOR SAC MT1240C Wi-Fi

image_product

Sencor Mobilná klimatizácia SAC MT1240C


SAC MT1240C

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


image_product
image_product

Osviežte sa pomocou mobilnej klimatizácie SAC MT1240C od Sencor

Budete sa cítiť skvele v horúcom počasí vo dne aj v noci. Som mobilná klimatizácia SAC MT1240C od Sencoru a starám sa, aby ste boli príjemne osviežení. Moja obsluha je naozaj jednoduchá a zvládnete ju napríklad aj iba telefónom! Sencor ma vytvoril v modernom dizajne, ktorý skvele ladí s každým interiérom, či už ma premiestnite pomocou rukoväti a štyroch integrovaných koliesok do kuchyne, obývačky, alebo spálne.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


image_product
image_product

S mobilnou aplikáciou ma budete mať pod kontrolou

Pekne vyzerám a som naozaj výkonná prenosná klimatizácia, navyše som aj bystrá. Aby sa nám spoločne dobre spolupracovalo, môžete ma ovládať hneď niekoľkými spôsobmi. Jednak pomocou intuitívneho displeja, diaľkovým ovládačom a teraz aj prostredníctvom WiFi a mobilnej aplikácie s názvom Sencor HOME. Je možné si ju stiahnuť úplne zadarmo v Apple Store, či Google Play. Aplikácia vás rýchlo prevedie potrebným nastavením, ktoré je ale veľmi rýchle a jednoduché. Od tej chvíle ma ale budete mať úplne pod kontrolou pokojne aj z pohovky!

Mobilná klimatizácia si automaticky pamätá posledný nastavený režim

quotation

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

image_product
image_product

Vynikám výkonným chladením až 12 000 BTU

Ako mobilná klimatizácia sa ľahko zmestím do všetkých priestorov. Nájdem uplatnenie v každej domácnosti, v kancelárii, ale aj na chate. Som charakteristická vysokým chladiacim výkonom až 12 000 BTU, účinne rozptyľujem osviežujúci vzduch a svojím bohatým príslušenstvom zaručujem ľahkú manipuláciu aj inštaláciu, ktorú zvládne každý používateľ sám bez pomoci odborného servisu.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

image_product
image_product

Pracujem s tromi režimami a efektívne vychladím až 47 m2

Sprostredkujem komfortné ochladenie novým aj skúseným používateľom mobilnej klimatizácie. Vytváram skvelú spoluprácu a dokážem zabezpečiť príjemnú teplotu aj vo väčšej miestnosti až 47 m2. Môžete sa na mňa spoľahnúť v akúkoľvek dennú aj nočnú hodinu a vybrať si z troch prevádzkových režimov na chladenie, odvlhčovanie a vetranie pri nízkom, strednom a silnom stupni.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

image_product
image_product

Zaručujem ekologickú a energeticky úspornú prevádzku

Pre svoj chladiaci výkon využívam ekologické chladivo R290, ktoré je prírodné a vysoko efektívne. S energetickou triedou A nevyžadujem vysokú energetickú záťaž, a preto som ohľaduplná aj čo sa výdavkov týka. Skúste príjemné ochladenie v sparnom lete s mobilnou klimatizáciou, ktorá funguje ekologicky a úsporne.

Prenosná klimatizácia sa sama stará o vypúšťanie vody z kondenzátu

quotation

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

image_product
image_product

Prispôsobte si ma na mieru aj v poriadnej horúčave

Splním mnohé očakávania a sprostredkujem super pocit, aj keď je vonku horúci a ťažký vzduch. Účinne ochladzujem od 17 do 30 °C a režim odvlhčovania mi pomáha udržať vzduch v miestnosti ľahký a svieži. Navyše s ventilátorom fungujem ako výborná spoločníčka, keď nie je vonku úplné teplo. Môžem vás ofukovať slabo, stredne, alebo silne, záleží na tom, ako ste naladení. Vynikám aj tichým chodom a pri vysokom zaťažení dosahujem maximálne 63 dB(A).

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

image_product
image_product

Objavte výhody množstva užitočných funkcií

Vychutnajte si príjemné osvieženie po príchode domov z práce, alebo výletu. Poskytujem jednoduché a intuitívne nastavenie prostredníctvom mobilnej aplikácie Sencor HOME, ovládacieho panelu, alebo diaľkového ovládania. Jednoducho a rýchlo mi môžete nastaviť okrem režimov aj mnoho praktických funkcií. Chcem, aby ste sa cítili komfortne aj po príchode domov z práce. S časovačom nastavujem teplotu dvoma spôsobmi pre zapnutie aj vypnutie v čase, ktorý si sami navolíte. Veľmi ľahko a pohodlne môžete všetko regulovať pomocou aplikácie Sencor HOME. Spite a odpočívajte nerušene v príjemne vychladenej miestnosti. S funkciou SLEEP nastavím optimálny chod, ktorý sa perfektne hodí práve k týmto okamihom.

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Kompatibilné aplikácie Aplikácia výrobcu
Napájanie Do siete

Energetické parametre klimatizácií

Hlučnosť 52 dB(A)
Spotreba pri chladení 1,35 kWh

Typ

Typ Mobilná
Počet vnútorných jednotiek 1 ks

Výkon

Chladiaci výkon 12 000 BTU/h
Chladiaci výkon v kW 3,5 kW
Vychladí miestnosť (m2) 47 m2
Vychladí miestnosť (m3) 122 m3

Vlastnosti

Funkcie S odvlhčovaním, S ventilátorom, S pojazdnými kolieskami, S nočným režimom, S chladením, S WiFi, S 24-hodinovým časovačom, S diaľkovým ovládaním, S mobilnou aplikáciou, S umývateľným filtrom, S digitálnym displejom
Dĺžka výfukovej hadice 1,5 m

Farba

Farba Biela

Rozmery

Výška 76,5 cm
Šírka 46,7 cm
Hĺbka 39,7 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 32,5 kg

Obsah balenia

Obsah balenia Hadica, Koncovky, Diaľkové ovládanie, Okenná súprava

Využitie

Fungovanie Samostatne
Oblasť využitia Vykurovanie a chladenie
Kód:  SENMK10
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SAC MT1240C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01