Obnoviť stránku

SENCOR SAC MT1230C Mobilná klimatizácia

4,2 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
448,90 €

SENCOR SAC MT1230C Mobilná klimatizácia

Výkonná, cenovo dostupná a energeticky úsporná. To všetko mobilná klimatizácia Sencor SAC MT1230C spĺňa na jednotku! Vďaka svojmu vysokému výkonu vás dokáže osviežiť aj v tých najpernejších dňoch. S prehľadom ochladí teplotu v miestnosti s rozlohou 16 až 23 m2 a nielen to. Disponuje ďalšími dvoma prevádzkami. Prevádzka odvlhčovania zvládne pojať až 84 l vody za deň. Mobilná klimatizácia Sencor tiež funguje ako samostatnýventilátor, ktorý možno nastaviť na 4 úrovne. Zariadenie patrí do úspornej energetickej triedy A, čím výrazne šetrí náklady na svoju prevádzku. Mobilná klimatizácia SAC MT1230C navyše poskytuje tri možnosti odvodu horúceho vzduchu z miestnosti, takže ju možno umiestniť prakticky kamkoľvek. Vďaka svojmu minimalistickému elegantnému dizajnu bude vyzerať vkusne v každej domácnosti i kancelárii.

Kľúčové vlastnosti mobilnej klimatizácie Sencor SAC MT1230C

  • Cenovo dostupná a výkonná mobilná klimatizácia Sencor v bielej farbe
  • Klimatizácia ponúka 3 režimy prevádzky (chladenie, odvlhčovanie, samostatný ventilátor)
  • Spadá do energetickej triedy A
  • Vzduchový filter klimatizácie Sencor je umývateľný, eliminuje vírenie prachu a filtruje mechanické nečistoty
  • Ekologický vysoko chladiaci plyn Propán R290 bez emisií skleníkových plynov
  • Režim chladenia ponúka nastavenie teploty v rozmedzí 17 až 30 °C
  • Ovládanie klimatizácie pomocou diaľkového ovládania s LCD displejom

Sencor SAC MT1230C ponúka množstvo funkcií

Okrem troch už spomínaných funkcií ponúka mobilná klimatizácia Sencor SAC MT1230C mnoho ďalších užitočných funkcií. Disponuje nočným režimom SLEEP, ktorý je veľmi tichý a zabraňuje podchladeniu v priebehu spánku, čo oceníte najmä v parných letných nociach. Ďalej ponúka funkciu automatického nastavenia posledného zvoleného režimu pri opätovnom spustení, a to dokonca po výpadku elektrického prúdu. Ušetrí tak váščas sa zdĺhavým nastavovaním po každom zapnutí zariadenia. Klimatizácia Sencor je tiež vybavená 24-hodinovým časovačom automatického zapnutia alebo vypnutia. Všetky aktívne funkcie zobrazuje ovládací panel s LED displejom.

Jednoduchá obsluha a manipulácia

Mobilná klimatizácia Sencor vyniká kvalitným spracovaním. Ľahkej manipulácii napomáhajú štyri pojazdné kolieska a integrovaná rukoväť, takže klimatizáciu ľahko presuniete tam, kam je práve potrebné. Súčasťou klimatizácie Sencor SAC MT1230C je vstavaná nádržka na kondenzát s objemom 1 liter. Vďaka optickej signalizácii včas spoznáte, že je potrebné ju vyprázdniť. V prípade naplnenia nádržky s kondenzátom jemobilná klimatizácia vybavená ochrannou funkciou automatického vypnutia, takže nehrozí jej preplnenie. Ochrannou funkciou proti zamrznutiu disponuje aj kompresor mobilnej klimatizácie Sencor.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre klimatizácií

Energetická trieda kúrenia A
Hlučnosť 63 dB(A)
Spotreba pri chladení 1,6 kWh

Typ

Typ Mobilná
Počet vnútorných jednotiek 1 ks

Výkon

Chladiaci výkon 12 000 BTU/h
Chladiaci výkon v kW 0 kW
Vychladí miestnosť (m3) 122 m3

Vlastnosti

Funkcie S odvlhčovaním, S ventilátorom, S pojazdnými kolieskami, S nočným režimom, S chladením, S časovačom, S diaľkovým ovládaním, S termostatom, S umývateľným filtrom, S digitálnym displejom

Farba

Farba Biela

Rozmery

Výška 76,5 cm
Šírka 46,7 cm
Hĺbka 39,7 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 33 kg

Obsah balenia

Obsah balenia Hadica, Diaľkové ovládanie, Okenná súprava

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko, Poľsko
Kód:  SENMK05
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SAC MT1230C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19