Obnoviť stránku

SENCOR SAC MT1225CH

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SAC MT1225CH

Mobilná klimatizácia SENCOR SAC MT1225CH je ideálna na použitie do miestnosti s rozlohou 30 – 41 m2, ktorú v prípade potreby vyhreje, schladí, odvlhčí aj osvieži. To je možné vďaka 4 režimom prevádzky, ktorými klimatizácia disponuje, režimom chladenia, kúrenia, odvlhčovania a samostatného ventilátora. V režime kúrenia si pritom môžete zvoliť nastavenie teploty v rozsahu 18 – 32 °C, zatiaľ čo v režime chladenia sú k dispozícii 4 úrovne rýchlosti ventilátora, a to nízka, stredná, vysoká a automatická. Klimatizácia je vybavená umývateľným vzduchovým filtrom, ktorý eliminuje vírenie prachu a filtruje tiež mechanické nečistoty. Pri využití klimatizácie máte 3 možnosti odvodu horúceho vzduchu z miestnosti, ktorú môžete zvoliť podľa potreby, múrom, oknom otváraným vľavo alebo vpravo či výsuvným oknom.

Kľúčové vlastnosti mobilnej klimatizácie SENCOR SAC MT1225CH

  • Praktická mobilná klimatizácia
  • Ideálna na použitie do miestnosti s rozlohou 30 – 41 m2
  • S režimom chladenia, kúrenia, odvlhčovania a samostatného ventilátora
  • Možnosť nastavenia teploty v rozsahu 18 – 32 °C v režime kúrenia
  • Režim chladenia ponúka 4 úrovne rýchlosti ventilátora
  • S umývateľným vzduchovým filtrom eliminujúcim vírenie prachu
  • S 3 možnosťami odvodu horúceho vzduchu z miestnosti
  • Prehľadný LED displej zobrazujúci nastavené režimy
  • SENCOR SAC MT1225CH so zabudovaným 24-hodinovým časovačom
  • Režim SLEEP s veľmi tichou prevádzkou
  • So 4 pojazdovými kolieskami pre jednoduché presúvanie
  • Integrovaná rukoväť pre pohodlnú manipuláciu
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Mobilná klimatizácia Sencor sa sama zapne aj vypne

Mobilná klimatizácia Sencor je opatrená LED displejom, ktorý zobrazuje nastavenú teplotu, režim chladenia, odvlhčovania aj samostatného ventilátora, automatický režim, režim SLEEP, rýchlosť ventilátora a nastavenie časovača. Časovač je pritom možné nastaviť až na 24 hodín s krokmi po 60 minútach. Po uplynutí nastaveného času sa klimatizácia automaticky vypne. Režim SLEEP s veľmi tichou prevádzkou potom zabraňuje podchladeniu v priebehu spánku. Okrem dostupných režimov môžete tiež zvoliť funkciu automatického nastavenia posledného zvoleného režimu pri opätovnom spustení zariadenia.

Vzduch schladí aj vyhreje

V prípade výpadku elektrického prúdu sa spustí a obnoví posledný navolený režim. Podľa potreby si môžete tiež nastaviť automatický pohyb vertikálnych lamiel. Mobilná klimatizácia je vybavená 4 pojazdovými kolieskami, ktoré umožnia jej ľahké presúvanie, a integrovanou rukoväťou pre pohodlnú manipuláciu. Disponuje vstavanou nádržkou na kondenzát s drenážnym vývodom a optickou signalizáciou pri naplnení. V prípade, že nádržka s kondenzátom bude plná, klimatizácia je pre tieto účely opatrená ochrannou funkciou automatického vypnutia. SENCOR SAC MT1225CH je tak skvelou voľbou pre stredne veľké miestnosti, v ktorých vzduch dokonale schladí v letných dňoch a v tých zimných zase príjemne vyhreje.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre klimatizácií

Hlučnosť 65 dB(A)
Spotreba pri chladení 1,23 kWh
Spotreba pri kúrení 1,04 kWh

Typ

Typ Mobilná
Počet vnútorných jednotiek 1 ks

Výkon

Chladiaci výkon 12 000 BTU/h
Chladiaci výkon v kW 0 kW
Vychladí miestnosť (m3) 110 m3

Vlastnosti

Funkcie S odvlhčovaním, S kúrením, S ventilátorom, S automatickým vypnutím, S pojazdnými kolieskami, S nočným režimom, S chladením, S časovačom, S diaľkovým ovládaním, S termostatom, S umývateľným filtrom, S digitálnym displejom

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Obsah balenia Hadica, Kondenzačné nádoby, Diaľkové ovládanie
Kód:  SENMK03
Produktové číslo:  SAC MT1225CH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01