Obnoviť stránku

SENCOR SAC MT1220C

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SAC MT1220C

Sencor SAC MT1220C je špičková a cenovo dostupná mobilná klimatizácia, ktorá v tých najparnejších dňoch aj nociach vychladí miestnosť na príjemnú teplotu. Klimatizácia je vyhotovená v modernom dizajne, takže neurobí hanbu v žiadnej domácnosti ani v kancelárii. Zariadenie navyše patrí do úspornej energetickej triedy A, jeho prevádzka teda nebude nijako drahá. Oceníte aj nízku hlučnosť, ktorá pri maximálnom výkone dosahuje iba 65 dB. Vďaka svojmu výkonu je táto klimatizácia určená pre miestnosti veľkosti 30 – 41 m2.

Kľúčové vlastnosti mobilnej klimatizácie Sencor SAC MT1220C

  • Cenovo dostupná mobilná klimatizácia Sencor
  • Moderný dizajn
  • Funkcia chladenia, odvlhčovania a vetrania
  • 4 možnosti nastavenia rýchlosti
  • Tichý režim Sleep
  • Nádržka na kondenzát s objemom 0,4 l
  • Ochrana kompresora proti zamrznutiu

Šikovné funkcie klimatizácie Sencor

Klimatizácia Sencor SAC MT1220C nevie len chladiť, ale zvládne aj odvlhčovanie (až 36 l za deň) alebo ponúkne aj funkciu ventilátora na prevetrávanie miestnosti. Rýchlosť sa dá nastaviť v 4 stupňoch – nízka, stredná, vysoká a automatická. Určite príde vhod aj funkcia Sleep s tichou prevádzkou či časovač s automatickým zapnutím/vypnutím. Ovládanie je realizované pomocou diaľkového ovládača s LCD displejom. Nádržka na kondenzát pojme 0,4 l a pri jej naplnení budete informovaný optickou signalizáciou.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 32 kg

Energetické parametre klimatizácií

Vlastnosti

Funkcie S odvlhčovaním, S ventilátorom, S automatickým vypnutím, S pojazdnými kolieskami, S nočným režimom, S časovačom, S diaľkovým ovládaním, S umývateľným filtrom, S digitálnym displejom

Rozmery

Výška 72 cm
Šírka 44 cm
Hĺbka 36,9 cm

Obsah balenia

Obsah balenia Hadica
Kód:  EAD5010j
Produktové číslo:  SAC MT1220C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06