Obnoviť stránku

SENCOR PAUL STM 7910

4,5 33 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
448,90 €

SENCOR PAUL STM 7910

Prestaňte sa báť náročných receptov a experimentujte s novým kuchynským robotom SENCOR PAUL STM 7910. Má motor s príkonom 1500 W, ktorý je obľúbený aj medzi profesionálnymi kuchármi a zvládne bez problémov aj náročné chlebové cestá. Intenzitu motora ide kedykoľvek usmerňovať v rozmedzí 6 preddefinovaných úrovní, a tak zvládnete ingrediencie s rôznou náročnosťou na prípravu. Pridaním planetárneho pohybu, počas ktorého pri miešaní surovín dochádza k protismernému pohybu hlavy robota a miešacieho nadstavca, vám robot zaistí skvelé výsledky. Pre ľahké a rýchle spracovanie cesta je kuchynský robot vybavený misou z odolného nerezového materiálu s objemom 6 l., ktorá je vhodná aj pre viacčlenné domácnosti. Vzhľad kuchynského robota Sencor dopĺňa strieborná farba.

Kuchynský robot SENCOR PAUL STM 7910 ...
Kuchynský robot SENCOR PAUL STM 7910 ...

Kľúčové vlastnosti kuchynského robota SENCOR PAUL STM 7910

  • Kuchynský robot Sencor vám pomôže v kuchyni robiť viac vecí naraz
  • Je vybavený motorom s príkonom 1500 W
  • Vyberať môžete zo 6 rýchlostí
  • Špeciálny planetárny pohyb
  • Nerezová misa s objemom 6 l
  • Medzi funkcie patrí šľahanie, miesenie, miesenie a mixovanie
  • Multifunkčný kuchynský robot Sencor je skvelý nástroj
  • Vďaka výkyvnému ramenu bude spracovanie surovín jednoduchšie a rýchlejšie
  • S pulznou funkciou je spracovanie prísad rýchlejšie a účinnejšie
  • Celokovový kuchynský robot Sencor je stabilný a bude mať dlhú životnosť
  • Plynulá regulácia otáčok zaistí jednoduché nastavenie pracovného tempa podľa vašich požiadaviek
  • Určite využijete prednastavené automatické programy
  • Zaujímavé stvárnenie navyše dopĺňa strieborná farba

Funkcie kuchynského robota SENCOR PAUL STM 7910

Vďaka kuchynskému robotovi Sencor sa stanete majstrom v pečení rôznych druhov sladkých i slaných pokrmov. Dokážete s ním ľahko šľahať vajcia, bielky, šľahačku alebo penu. Zvládne šľahanie poliev, krémov a náplní. Zvládne vyrobiť všetky ľahké cestá a dôkladne ich premieša, aby sa zachoval dostatok vzduchu na dokonalé pečenie koláčov. Príprava ťažkých ciest nikdy nebola taká jednoduchá. Vypracuje cesto na chlieb, cestoviny, pizzu, buchty, cukrovinky a ďalšie pochutiny. Medzi jeho funkcie sa radí aj mixovanie. Rozmixuje orechy, ľad, polievky, kaše alebo aj smoothies, ktoré nestrácajú na živinách a zostávajú plnohodnotné. Týmto môžete zažiť naozaj najlepšie chuťové zážitky. Mletie mäsa s týmto mlynčekom je veľmi jednoduché a výsledok je vynikajúci. Doma si môžete urobiť mleté mäso podľa svojich predstáv a vytvoriť tak dokonalé burgre či sekanú.

Kuchynský robot SENCOR PAUL STM 7910 ...
Kuchynský robot SENCOR PAUL STM 7910 ...

Vyskúšajte nadštandardné funkcie kuchynského robota Sencor

Multifunkčný kuchynský robot SENCOR PAUL STM 7910 je všestranný pomocník, ktorý umožní ľahkú prípravu jedál. Výkyvné rameno zaisťuje vynikajúcu ergonómiu pri práci s nadstavcami. Tlačidlo na zdvihnutie ramena robota uľahčuje jeho nastavenie. Vďaka pulznej funkcii je spracovanie prísad ešte dôkladnejšie a rýchlejšie. Vďaka celokovovému prevedeniu bude robot stabilný a bude mať dlhú životnosť. Plynulá regulácia otáčok kuchynského robota zaistí jednoduché nastavenie pracovného tempa podľa vašich požiadaviek. Kuchynský robot Sencor sľubuje ľahkú prípravu rôznych typov pokrmov.

Inteligentné funkcie kuchynského robota vás nadchnú

Ponúkaný kuchynský robot s inteligentnými funkciami vám spríjemní varenie a ušetrí zbytočnú prácu. S niekoľkými automatickými programami v kuchynskom robote, ktoré obsahujú recepty na dezerty aj hlavné jedlá, si môžete byť istí, že vaše pokrmy budú vždy dokonalé. Vďaka automatickému nastaveniu výkonu, intervalu miešania a teploty môžete mať istotu, že vaše jedlo bude dokonale pripravené a chutné. Kuchynský robot Sencor sa vám dokáže prispôsobiť a byť pre vás skvelým asistentom.

Kuchynský robot SENCOR PAUL STM 7910 ...
Kuchynský robot SENCOR PAUL STM 7910 ...

Príslušenstvo kuchynského robota Sencor

K výbave robota patrí napríklad miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla, flexi metla, mixér, mlynček na mäso, bubienkové strúhadlo, nádoba, šľahacia metla a nalievací štít a 4 krúžkové disky. Vďaka tejto veľkorysej výbave kuchynský robot SENCOR PAUL STM 7910 úplne zastúpi niekoľko ďalších spotrebičov, vy preto nemusíte utrácať peniaze za ďalších domácich pomocníkov a šetríte svoj čas.

Hlučnosť:

85 dB

Materiál vnútorných prevodov:

kov

Rozmery:

56 × 42 × 24 cm (vך×h)

Hmotnosť:

10,5 kg

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla, flexi metla, mixér, mlynček na mäso, bubienkové strúhadlo, Nádoba, Šľahacia metla, Nalievací štít
Objem misy 6 l

Vlastnosti

Príkon 1 500 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 6
Funkcie Šľahanie, Miesenie, Miesenie, Mixovanie
Vlastnosti Tlačidlo PULSE (Turbo), Plynulá regulácia otáčok, Celokovové telo, Multifunkčný, Automatické recepty, Výkyvné rameno
Hlučnosť 85 dB

Materiál

Materiál misy Nerez
Materiál vnútorných prevodov Kov

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 24 cm
Šírka 42 cm
Výška 56 cm
Hmotnosť 10,5 kg

Farba

Farba Strieborná

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko
Kód:  SNCrob54
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  STM 7910
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08