Obnoviť stránku

Sencor Element Dual-Sim (P500) bílý

4,4 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor Element Dual-Sim (P500) bílý

S telefónom Sencor Element P500 sa vám do ruky dostane zariadenie so skvelými funkčnými vlastnosťami za primeranú cenu. Základom celého prístroja je užívateľsky veľmi prívetivý systém Google Android 4.1 poháňaný výkonným hardvérom a pridané sú kvalitné prvky, ktoré sa vonku budú hodiť. 4 vysoko účinná procesorové jadrá ani na chvíľu nezaváhajú pri surfovaní po webových stránkach či komunikáciu 2Mpx webkamerou cez 3G alebo WiFi pripojenie. Bezproblémovo si poradí aj herné zábavou a prehrávanie videí. Nadštandardné zobrazenie farieb a viditeľnosti aj za slnečného dňa obstará IPS displej.
Nikde sa s ním tiež nestratíte. Súčasťou je GPS navigácia, Ktorá vás s vhodným mapovým podkladom dovedie k cieľu pešo aj v aute. Integrovaný 8-megapixelový fotoaparát zachytáva snímky s parádnymi detailmi a plne zastúpia obyčajný kompakt. Autofocus a prisvietenie diódou dopomôže k ostrým snímkam a dobrej viditeľnosti aj za minimálneho okolitého osvetlenia. Urobené snímky a osobné dáta všetkého druhu uložíte do 4 GB pamäte alebo na kartu Micro SDHC. V neposlednom rade má 2 sloty pre SIM karty, vďaka čomu je možné oddeliť pracovné a osobné číslo alebo mať jednu kartu na hovory a druhú napríklad na dáta. V balení na vás čaká 8GB karta a krycia ochranná fólie.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 5 " (12,7 cm)
Typ displeja IPS
Jemnosť displeja 294 PPI

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Značka procesora Qualcomm
Počet jadier procesora 4 ×
Frekvencia procesora 1,2 GHz (1 200 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.1 Jelly Bean
Kód:  RC402a
Produktové číslo:  8590669134564
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07