Obnoviť stránku

Sencor Element Dual-Sim (P500) černý

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor Element Dual-Sim (P500) černý

Sencor Element P500 je výkonný smartphone s vyváženým pomerom cena/výkon. Navyše sa jedná o trendy telefón v nadčasovom čiernom prevedení, ktorý sa presne hodí k vašej osobnosti. Vďaka kompaktným rozmerom určite nebude prekážať v žiadnej vrecku či kabelke a vybrúsený dizajn vždy zaujme okolia. Sloty na dve SIM karty garantujú, že budete vždy na príjme. O výkon a plynulý chod sa stará 4jádrový procesor Qualcomm Snapdragon a 1GB operačná pamäť.
Aby ste si naozaj naplno užili možnosťou chytrých telefónov, disponuje zariadenie 5palcovým IPS displejom s oslňujúcim HD rozlíšenie. Od hrania hier cez sledovanie videí až po surfovaní na internete - zo všetkého budete mať ďaleko viac vďaka jasnému a ostrému obrazu. Veľkú obrazovku využijete pre robenie snímok s 8mpx fotoaparátom s funkciou autofokus. Pre videohovory je určený predný 2MPx fotoaparát.
Fotografie, dokumenty a všetko, čo sa vám zapáči, zdieľajte ľahko a rýchlo vďaka podpore 3G siete či integrovanému Wi-Fi prijímači. Na cestách vám vždy pomôže nájsť sa integrovaný GPS senzor. Nalaďte si svoju obľúbenú rádio stanicu alebo sa ponorte do sveta audiovizuálnej zábavy. Všetko môžete nosiť so sebou - nič vás totiž vďaka rozšíriteľné pamäti (microSD - až 32 GB) Nebude držať pri zemi - audio, video, dokumenty, všetko pohodlne so sebou na jednom mieste. Filtre, hry a ďalšie obľúbené aplikácie ľahko stiahnete z Google Play.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 5 " (12,7 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Frekvencia procesora 1,2 GHz (1 200 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.1 Jelly Bean
Kód:  RC402b
Produktové číslo:  8590669138616
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16