Obnoviť stránku

Sencor Element Dual-Sim (P450) černý

4,2 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor Element Dual-Sim (P450) černý

S telefónom Senco Element P450 obdržíte do vašej ruky skvelé funkčné vlastnosti za primeranú cenu. Základom celého prístroja je užívateľsky veľmi prívetivý systém Google Android 4.1 poháňaný výkonným hardvérom a pridané sú kvalitné prvky, ktoré sa vonku budú hodiť. 4 vysoko účinná procesorové jadrá ani na chvíľu nezaváhajú pri surfovaní po webových stránkach či komunikáciu webkamerou cez 3G alebo WiFi pripojenie. Bezproblémovo si poradí aj herné zábavou a prehrávanie videí. Nadštandardné zobrazenie farieb a viditeľnosti aj za slnečného dňa obstará IPS displej pod odolným sklom Dragontrial.
Nikde sa s ním tiež nestratíte. Súčasťou je GPS navigácia, Ktorá vás s vhodným mapovým podkladom dovedie k cieľu pešo aj v aute. Integrovaný 8-megapixelový fotoaparát zachytáva snímky s parádnymi detailmi a plne zastúpia obyčajný kompakt. Autofocus a prisvietenie diódou dopomôže k ostrým snímkam a dobrej viditeľnosti aj za minimálneho okolitého osvetlenia. Urobené snímky a osobné dáta všetkého druhu uložíte do 4 GB pamäte alebo na kartu Micro SDHC. V neposlednom rade má 2 sloty pre SIM karty, vďaka čomu je možné oddeliť pracovné a osobné číslo alebo mať jednu kartu na hovory a druhú napríklad na dáta. V balení na vás čaká 8GB karta, kožené puzdro i krycia ochranná fólie.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4,5 " (11,43 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Frekvencia procesora 1,2 GHz (1 200 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.1 Jelly Bean
Kód:  RC401a
Produktové číslo:  8590669132522
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17