Obnoviť stránku

Sencor Element 8 Hello Kitty DUAL 16 GB

4,5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor Element 8 Hello Kitty DUAL 16 GB

Tablet Sencor Element 8 je ako stvorený pre rôznorodé používanie deťmi. Dieťa sa pohybuje v prostredí prispôsobenom funkciami aj vzhľadom presne pre nich a nie je možné z neho vystúpiť bez zadania rodičovského hesla. Súčasťou je teda rodičovská kontrola, kde sa dajú obmedziť niektoré funkcie vrátane času, ktorý dieťa pri tablete strávi. Tablet poskytne prostredie na využívanie najrôznejších internetových služieb. Na zachytenie vašich zážitkov poslúži kamera s rozlíšením 2 MPx a kontakt s vašimi najbližšími zaistí predná webkamera.
IPS displej na rozdiel od tradičných displejov vyniká nadštandardnou sýtosťou farieb a bude dobre viditeľný, nech sa na neho pozeráte odkiaľkoľvek. Pružný chod moderného systému Google Android 4.2 Jelly Bean zvládne dvojjadrový procesor Cortex A9 a štvorjadrová grafika. Na tele tabletu je tiež k dispozícii mini USB konektor typu host/slave, takže pripojíte flashdisky aj ďalšie periférie. Vo vnútri je však 16 GB pamäte, čo je určite viac než dostatok pamäte pre široké spektrum aplikácií, hier aj hudby.

Kód:  RF008k2
Produktové číslo:  8590669138258
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13