Obnoviť stránku

Sencor Element 10.1D102 16GB Black

4,2 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Sencor Element 10.1D102 16GB Black

Doprajte si za rozumné peniaze tabliet s perfektným hardvérovým zázemie pre internetové a multimediálne vyžitie. Solídne výkonný procesor s dvojicou jadier a grafickým chipom svižne splní vaše priania. Spoľahnite sa na neho pri surfovaní internetom, prehrávanie videa a najmä u hranie hier celej zbierky prepracovaných hier, k čomu 16GB pamäť priamo vyzýva . Samozrejme sa bude hodiť aj pre aplikácie pre prístup k obľúbeným internetovým službám, kancelársky alebo grafický softvér pre prácu s najrôznejšími typmi súborov a so zabudovanou kamerou možno volať tvárou v tvár kolegom, kamarátom a rodine. V intuitívnym systéme Google Android 4.2 sa hranici softvéru rozširujú každým dňom, a tak si vyberie naozaj každý.
Či už si pustíte čokoľvek, s IPS displejom bude vždy všetko prezentované v prirodzených odtieňoch farieb . Výhodou oproti bežným displejom je tiež konzistentná kvalita zobrazenia aj pri pohľade z ostrejšieho uhla. Displej je s multidotykovým ovládaním s podporou gest, bezproblémovo zaznamená ovládanie až 5 prstami naraz! Displej s uhlopriečkou 10 "bude tým pravým pre prevažne" gaučové "používania, teda pre menej časté prenášanie. Jeho veľkosť však oceníte u čítanie dokumentov alebo pre pohodlné prehliadanie internetových stránok, ale iste ho vďaka jeho farebnému podania využijete aj pre už spomínané prehrávanie videí a hry, kde ešte len využijete všetkých jeho kvalít. Aby vo vašich rukách vydržal dlho bez napájania, chváli sa vysokokapacitná Li-Pol batérií .

Podporované formáty:
Video: H.264, H.263, VC-1, MPEG-1/2/4, DivX, XviD, WMV7/8, VP6, AVS, atď
Obrázky: JPEG, BMP, GIF, PNG, atď
E-Knihy: EPUB, PDF, FB2, PDB, CHM, HTML, TXT, UMD, WORD, EXCELL, atď
Funkcie záznamu: MP3

Kód:  RF010c
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08