Obnoviť stránku

Selvo S2.DCH

Selvo S2.DCH

Úžitkový nákladný elektromobil Selvo S2.DCH s dojazdom 115 km

Nákladný elektromobil Selvo S2.DCH je skvelým riešením nielen pre uzavreté hotelové alebo golfové rezorty, ale vďaka možnosti prihlásiť ŠPZ ho možno využiť aj na verejných komunikáciách. Jeho korba totiž uvezie až 500 kg, čím vám pri množstve situácií uľahčí veľa práce. Navyše pri úplne minimálnych prevádzkových nákladoch.

Ideálny pracant s vysokou nosnosťou

S nosnosťou 500 kilogramov možno elektromobil Selvo S2.DCH porovnať s klasickými dodávkovými vozmi. Jeho prednosťou je tiež ložná plocha s rozmermi 1,6 × 1,3 m. Uvezie teda dve štandardné euro palety.

Uzavretá kabína

Priestranná kabína pre dve osoby je pripravená na dlhodobú prácu aj v horúcich letných dňoch. So zapnutou klimatizáciou však počítajte s dojazdom na úrovni 75 kilometrov.

Pôvod vozidla

Vývoj a konštrukcia vozidla prebieha v úzkej spolupráci českých firiem BG Technik a VARI. Elektronika potom pochádza z japonskej továrne Toyota Motor. Vďaka tomu sú vývojové náklady prekvapivo nízke, čo sa pozitívne prejavuje na obstarávacej cene.

Nízke prevádzkové náklady

Elektromobil prakticky nepotrebuje žiadnu údržbu. Celkové prevádzkové náklady vrátane údržby sú zhruba pätinové voči autu s dieselovým motorom. V prípade problémov vám bude k dispozícii 42 servisných miest BG Technik po celej Českej republike.

Kľúčové vlastnosti elektromobilu Selvo S2.DCH

  • Úžitkový nákladný elektromobil
  • Nosnosť korby 500 kilogramov
  • Dojazd až 115 kilometrov (so zapnutou klimatizáciou 75 kilometrov)
  • Priestranná kabína pre dve osoby
  • Splní najčastejšie potreby komunálnej údržby
  • Úplne minimálne prevádzkové náklady
  • Daňové úľavy a lacnejšie poistenie

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Jazdné vlastnosti

Výkon 5 kW
Maximálna rýchlosť 45 km/h
Veľkosť kolesa 13"

Rozsah a spotreba

Úžitkové vlastnosti

Nosnosť 500 kg
Hmotnosť 750 kg

Vodičské oprávnenie

Vodičské oprávnenie B
Kód:  SelvoS2DCH

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04