Obnoviť stránku

Segway® PT x2 SE

Príslušenstvo k tovaru

Segway® PT x2 SE

Túžite preskúmať turistické chodníky, kopcovitý terén alebo napríklad pláž, ale nechce sa vám chodiť pešo? S novým osobným transportérom Segway x2 sa dostanete všade, kde si len budete priať. Poskytuje totiž vyšší výkon s minimálnym dopadom na životné prostredie. Disponuje pneumatikami s robustnými blatníkmi, lítium-iónovými batériami a špeciálne ladeným softvérom. Táto kombinácia prekoná a zvládne každý terén. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodný do akéhokoľvek terénu, s výnimkou mestských chodníkov
  • Dojazd až 18 km
  • Max. rýchlosť 20 km/h
  • Nízkotlakové pneumatiky pre elimináciu otrasov
  • Odolné blatníky pre ochranu pred štrkom a odlietajúcimi kamienkami
  • Hliníkové rámy
  • Zabudované držadlá pre bezpečný úchop a prípadné uchytenie batožiny
  • Revolučná technológia riadidiel LeanSteer
  • Bezdrôtový ovládač InfoKey

Nebojte sa otrasov

O elimináciu otrasov sa postarajú nízkotlakové pneumatiky, ktoré nemajú problém ani s výletom do extrémne kľukatého terénu. Plynulú jazdu po dláždenom povrchu zase zaistí stabilný stredný rám. Piesok, tráva, štrk, hlina či turistický chodník? Vďaka širšiemu rázvoru zvyšujúcemu stabilitu na nerovnostiach sa v novom Segway x2 môžete smelo prechádzať rozličnými prostrediami. Vyhnite sa iba bežným mestským chodníkom.

Stabilná jazda v nerovnom teréne

Lithuim-iónové batérie zaistia až 18 km úžasne pohodovej a plynulej jazdy v akomkoľvek teréne. Štrk a odletujúce kamienky vás neohrozia, pretože Seqway x2 disponuje odolnými blatníkmi. Chráni vás aj pri naklonení do zákruty. Bezpečný úchop garantujú držadlá zabudované v hliníkových rámoch blatníkov. Slúžia zároveň aj ako praktické držiaky pre uchytenie nákladu.

Všetko pre bezpečnú a hladkú prevádzku

Bezdrôtový ovládač InfoKey umožní sledovanie jazdy od začiatku až do konca. Vďaka nemu získate dokonalý prehľad o rýchlosti, prejdenej vzdialenosti a stave batérií. Dokáže dokonca aktivovať zabezpečenia. Neustále monitoruje všetky dáta podávajúce komplexné informácie o hladkom priebehu jazdy. Špeciálne riadidlá LeanSteer sú nastaviteľné podľa individuálnych potrieb a rovnako tak, aby sa váš osobný transportér vošiel do kufrov všetkých bežných áut. Kopírujú prirodzený sklon ľudského tela, vďaka čomu takmer dokážu predvídať vaše pohyby a splniť tak všetky želania, čo sa smeru jazdy týka. Púšťa vás doľava alebo doprava podľa toho, kam sa práve chcete vydať. 

 

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Kapacita 0,77 Ah

Rozmery

Veľkosť kolies 9,84 "

Nosnosť

Minimálna nosnosť 40 kg

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Diaľkové ovládanie

Farba

Farba Čierna

Max. rýchlosť

Max. rýchlosť 20 km/h
Kód:  SEGW02

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04