Obnoviť stránku

Segway x2 černý

Segway x2 černý

Terénne verzia futuristického vozítka Segway poskytuje vyšší výkon než cestnej i2, má pneumatiky do všetkých terénov, robustné blatníky a zvlášť vyladený softvér.S novým x2 sa dostanete prakticky kamkoľvek, či už sa jedná o náročné cyklistické chodníky, trávnaté plochy, kopcovitý terén alebo potrebné pláž.
x2 má oproti cestnej verziu vyššia stojky dosku a širší rázvor.Jezdí na nízkotlakových pneumatík s hlbokým vzorkou, ktoré eliminujú otrasy spôsobené nerovným terénom.Vďaka náklonným a výškovo nastaviteľným řídítkům LeanSteer Segway ovládate prirodzenými náklony svojho tela tým smerom, akým sa chcete vydať.Na bezdrôtovom InfoKey ovládačmi pritom môžete kontrolovať aktuálnu rýchlosť, stav batérií a ďalšie dôležité dáta alebo s jeho pomocou aktivovať bezpečnosťou režim.
Model x2 je vybavený úchytnym rámom pre jednoduchšie prenášanie a dokáže vyvinúť rýchlosť až 20km/h.Je vybavený Saphion lítium-ionovými batériami, ktoré zaručujú dojazd až 19km v teréne!Batérie nie sú náročné na údržbu, majú veľmi dlhú životnosť a pracujú do teploty až -10 ° C.Plne nabité sú približne po dvoch hodinách, pričom napájací kábel sa pripája do klasickej zásuvky.Segway nemá žiadne emisie, jazda na ňom je tak ekologicky nezávadná, zato však veľmi zábavná a návyková!
Upozornenie:Pri objednaní odporúčame osobný odber tovaru kvôli absolvovaní krátkeho osobného školenie o spôsobe zaobchádzania, údržbe a ovládanie vozítka.
Parametre:
Maximálna rýchlosť:20 km/h
Celková nosnosť::118 kg
Rázvor:67cm x 84 cm
Váha:54.4 kg
Typ batérie:Dve Saphion lítium-iónové batérie
Dojazd:19km, podľa terénu a štýlu jazdy
Motory:Dva bezkomutátorové jednosmerné servomotory
Kola:25 cm
Pneumatiky:17.7 cm nízkotlakové pneumatiky
Výška plošiny:24.13 cm
Výška podvozku:11.43 cm
Display:Infokey bezdrôtový ovládač

Kód:  SW005
Produktové číslo:  20145-00003

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06