Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Seek Thermal Compact pre Android, USB-C

3,9 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
305,90 €

Seek Thermal Compact pre Android, USB-C

Seek Thermal Compact je infračervená termokamera na skúmanie tepelného obrazu objektov a odhalenie možných problémov (slabé miesta, úniky tepla), skúmať a trasovať možno aj elektrické vedenie pod omietkou či podľa intenzity vyžarovania tepla odhaliť problematické miesto na elektrickom spotrebiči. Kamera je malá, pripája sa k dátovému konektoru telefónu, ktorý prostredníctvom aplikácie vykonáva postprosessing. Pokročilá IR technológia umožňuje vidieť teplotný obraz v dennú i nočnú dobu. Kamera je dodávaná s transportným puzdrom. Termokamera Seek Thermal Compact disponuje termálnym videním v 36 stupňov širokom zornom uhle a rozlišovacou schopnosťou tepla až do 300 m.

Kľúčové vlastnosti termokamery Seek Thermal Compact

  • Malá infračervená termokamera pre Android elektroniku (verzia 4.1 a vyššia)
  • Aplikácia je dostupná bezplatne na stiahnutie
  • Precízny širokospektrálny senzor
  • Široké spektrum možností využitia
  • Teplotné rozdiely zachytené do obrazu
  • Nie je závislá od svetelných podmienok (pracuje vo dne i v noci)
  • Detekčná vzdialenosť až do 300 m
  • Teplotný rozsah od -40 do +330 °C
  • Zorný uhol 36°

Svet tepelných stôp

Oblasti využitia tejto kamery snímajúcej infračervené spektrum sú naozaj široké. Doslova sa vám otvára nový svet pohľadov na známe objekty. Kamera je ideálna na odhaľovanie najrôznejších problémov. Môžete ju použiť nielen na hľadanie úspory pri vykurovaní nehnuteľností, ale aj napríklad na  nenápadné odhalenie votrelcov v tme, hľadanie slabých miest, trhlín v tepelnej izolácii a tepelných mostov. Hodí sa aj na trasovanie elektrického vedenia, ktoré pod omietkou generuje tepelnú stopu. Elektronikom, domácim majstrom, tunerom počítačov a rádioamatérom sa bude určite hodiť okamžité vyhľadanie prehriateho miesta na spotrebiči a rýchle odhalenie súčiastky spôsobujúcej problémy.

Snímanie:
Zorný uhol: 36°
Senzor: 206 × 156 px
Teplotný obraz s rozlíšením 32 136 pixelov (každý pixel s informáciou o teplote od - 40 do + 330 °C)
Rozlišovacia schopnosť tepla: až do 300 m
Ostrenie: manuálne

Rozhranie:
USB-C konektor


Parametre a špecifikácia

Konektor

Konektory USB-C
Kód:  NN950a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CW-AAA

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17