Obnoviť stránku

SEBASTIAN PROFESSIONAL Dark Oil Lightweight 250 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
13,90 €

SEBASTIAN PROFESSIONAL Dark Oil Lightweight 250 ml

Vlasy si zaslúžia špeciálnu starostlivosť, podobne ako tvár alebo iné časti tela. Šampón Sebastian Professional Dark oil Lightweight zanecháva vlasy lesklé, voňavé a prirodzene hebké už po prvom použití. Arganový olej vyživuje a hydratuje vlasové vlákno. Jojobový olej zase dodáva lesk a jemnosť, zaceľuje poškodené vlasy a podporuje zdravý rast silných vlasov. Ľahký šampón Sebastian Professional Dark Oil Lightweight je vhodný na všetky typy vlasov, efektívne čistí aj pokožku hlavy a zanecháva vaše vlasy až 3-krát jemnejšie.

Šampón SEBASTIAN PROFESSIONAL Dark Oil Lightweight 250 ml

Kľúčové vlastnosti šampónu na vlasy Sebastian Professional Dark Oil Lightweight Shampoo 250 ml

  • Šampón Sebastian Professional je vhodný na všetky typy vlasov
  • Obsahuje arganový a jojobový olej na dokonalú hydratáciu a lesk
  • Umýva vlasy a čistí pokožku hlavy
  • Prevonia vlasy jemnou vôňou
  • Zanecháva vlasy objemné a zároveň jemné
  • Hydratuje vlasové vlákno
  • Sebastian Professional Dark Oil regeneruje a vyživuje vlasy

Použitie

Aplikujte šampón na vlasy Sebastian Professional Dark Oil Lightweight Shampoo do vlhkých vlasov, vytvorte penu a následne dôkladne opláchnite. Už po prvom použití dosiahnete dôkladné umytie vlasov aj pokožky hlavy. Pokiaľ túžite po mäkkých a lesklých vlasoch bez zaťaženia, používajte tiež kondicionér Sebastian Professional Dark Oil Conditioner a masku na vlasy Sebastian Professional Dark Oil Mask.

Šampón SEBASTIAN PROFESSIONAL Dark Oil Lightweight 250 ml

Objavte celý rad Sebastian Dark Oil

V sérii Sebastian Dark Oil nájdete hneď päť produktov, inšpirovaných vôňou santalového dreva a arganového oleja, ktoré sa budú spoločne starať o vaše vlasy. Zaiste si nesmiete nechať ujsť Dark Oil Elixir, ktorý sa rýchlo stal ikonou značky Sebastian Professional. Každý výrobok z tohto radu vlasom dodá nielen vôňu, ale aj lesk a jemnosť. Nechajte sa rozmaznávať s ošetrujúcimi produktmi Dark Oil – dokonalou starostlivosťou o vaše vlasy.

Šampón SEBASTIAN PROFESSIONAL Dark Oil Lightweight 250 ml

Zloženie

AQUA/WATER/EAU, SODIUM lauryl SULFATE, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, PARFUM/Fragrance, PANTHENOL, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, PEG-35 CASTOR OIL, SALICYLIC ACID, TETRASODIUM EDTA, HEXYL CINNAMAL, METHYLPARABEN, SODIUM HYDROXIDE, KUMARÍN, CITRONELLOL, LINALOOL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, Simmondsia chinensis (JOJOBA) SEED OIL, SODIUM CITRATE, SODIUM XYLENESULFONATE

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Normálne, Nepoddajné a krepovité

Objem

Objem 250 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL4129
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614227345706

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07