Obnoviť stránku

Sealpod FeePod pre Tchibo

4,2 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
29,90 €

Sealpod FeePod pre Tchibo

Máte doma kávovar na kapsuly Tchibo a nebaví vás stále kupovať originálne kapsuly? Vyskúšajte opätovne plniteľné kávové kapsuly Sealpod FeePod Tchibo, ktoré naplníte mletou kávou podľa vášho výberu. Vďaka tomu máte istotu, že káva bude vždy čerstvá. Navyše, nemusíte utrácať na drahé kapsuly a môžete stále dookola plniť túto jednu kapsulu. Tento spôsob prípravy kávy je tak ekologickejší, pretože po každej šálke nebudete vyhadzovať jednorazovú plastovú kapsulu. Sealpod FeePod Tchibo sú kompatibilné s väčšinou kávovarov Tchibo: K-FEE, Cafissimo, Caffitaly a Verismo. Kapsuly sú vyrobené z antikorovej ocele a viečko zo silikónu bez obsahu BPA. 

Kľúčové vlastnosti opätovne plniteľných kapsúl Sealpod FeePod Tchibo

  • S kapsulami Sealpod FeePod nemusíte utrácať na kapsuly
  • Opätovne plniteľná kapsula sa dá plniť donekonečna
  • Sealpod FeePod naplníte mletou kávou podľa vášho výberu
  • Po každej šálke nemusíte vyhadzovať jednorazovú kapsulu
  • Kapsulová káva Sealpod Feepod je kompatibilná s väčšinou kávovarov Tchibo

Ako používať kapsuly do kávovarov Sealpod FeePod?

Použitie opätovne plniteľných kapsúl Sealpod FeePod je ľahké. Najprv naplníte kapsulu Sealpod FeePod až po okraj mletou kávu podľa vlastného výberu. Kávu utlačte odmerkou, položte na ňu papierový filter a celú kapsulu uzavrite silikónovým viečkom. Teraz máte kapsulu Sealpod FeePod pripravenú na použitie. Kapsulu vložte do kávovaru tak, aby ihla dosadla do pripravenú dierku vo viečku.

Obsah balenia:  
1× antikorová kapsula Sealpod FeePod 
1× plastová odmerka 
100× papierový filter 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Súprava
Kód:  SEACK973
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  711347732973

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04