Obnoviť stránku

Seagate Wireless Plus 1000GB sivý

4,1 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Seagate Wireless Plus 1000GB sivý

Majte prístup k svojim dátumom odkiaľkoľvek a bez zbytočných káblov. Nový disk Seagate Wireless Plus kĺbi dohromady bezdrôtovú technológiu Wi-Fi, rýchly prenos dát cez USB 3.0 rozhranie a dokonca je vybavený vlastným akumulátorom, Takže na určitú dobu ani nepotrebuje napájanie zo siete. Elegantný dizajn a ľahká konštrukcia pôsobí decentným dojmom a určite ho umiestnite na viditeľné miesto, aby dopĺňal dizajn vašej domácnosti.


Priestranný elegán


Nenechajte sa nijako obmedzovať uložte si všetky svoje dáta na priestranný disk Seagate s kapacitou 1000 GB. Svoje miesto si v ňom nájde až 500 HD filmov, tisíce fotografií, pesničiek alebo dokumentov. Vďaka takémuto priestoru budete mať všetky dáta pohromade a nebudete sa musieť rozhodovať, ktorú z nich pri nedostatku pamäti vymažete.


Osloboďte sa od káblov


Vnútri disku sa nachádza batéria, ktorá je schopná napájať disk až po dobu 10 hodín. Bez nutnosti pripojenia k elektrickej sieti si disk vytvorí vlastné Wi-Fi hotspot, na ktorý sa pripojíte s vašimi mobilnými zariadeniami či počítačom a nepotrebujete k tomu žiadne káble. Prenos dát dosahuje vysokých rýchlostí a navyše si môžete disk pripojiť cez USB 3.0 rozhranie.


Pripojte si čokoľvek


Spoločne s diskom je dodávaná špeciálna bezplatná aplikácia, ktorá vám umožní prístup k uloženému obsahu z vašich prenosných zariadení iPad, iPhone, Kindle Fire alebo Android zariadenia a tiež konzolách, multimediálnych prehrávačoch či Smart televíziu s DLNA certifikáciou. Seagate Wireless Plus je jednoducho všestranný pomocník, ktorý nemá žiadne predsudky a rozumie si takmer so všetkým.


Neobmedzujte sa navzájom


Výkonná bezdrôtová Wi-Fi technológia dosahuje takých rýchlostí, že je schopná posielať dáta až 3 zariadeniam streamujícím HD video alebo dokonca až 8 zariadeniam, na ktorých si prezeráte fotografie, dokumenty alebo počúvate vašu hudobnú zbierku. Pevný disk sa hodí pre celú rodinu a nikto nikoho nebude nijako obmedzovať.

Pre správnu funkciu odporúčame aktualizovať na poslednú verziu firmvéru a ponechanie minimálne 2 GB voľného miesta pre potreby indexovania súborov. Z dôvodu rýchleho načítavania súborov na mobilných zariadeniach neodporúčame ukladať do priečinkov viac ako 15 000 súborov naraz.
Parametre a špecifikácie:

Hlavné výhody:
Podpora DLNA
Bezdrôtový dosah až 45 metrov
Batéria s výdržou až 10 hodín
Formát disku:
Externé 2,5 "
Kapacita:
1000 GB
Kompatibilita:
Zariadenie s Wi-Fi a webovým prehliadačom (iOS 4.3 alebo vyšší, Android 2.3 alebo vyšší, Kindle Fire)
Kompatibilné PC:
Windows 8/7/Vista/XP
Mac OSX 10.6 alebo vyšší
Rozhranie:
USB 3.0
Farba:
Šedá
Rozmery (D x Š x V):
127 x 89 x 19,9 mm
Hmotnosť:
256 g
V balení:
Disk Seagate
Kábel USB do siete
Adaptér USB 3.0 s oddeliteľným káblom
Sprievodca pre rýchly štart
Kompaktný USB akumulátor

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 89 mm (8,9 cm)
Výška 19,9 mm (1,99 cm)
Hĺbka 127 mm (12,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 256 g (0,26 kg)

Farba

Farba Sivá

Použitie

Použitie Externý

Úložisko

Počet pozícií osadených diskom 1 ×
Kód:  FR050f
Produktové číslo:  STCK1000200
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17