Obnoviť stránku

Seagate SV35.6 series 1000GB + Rescue

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Seagate SV35.6 series 1000GB + Rescue

Pevné disky od Seagate sú známe svojim mimoriadne kvalitným prevedením, spoľahlivosťou aj stabilným výkonom. Ospevovaná rad SV35.6 sa vyložene zameriava na nasadenie v oblasti sieťových úložísk alebo v dohľadových systémoch . Jedná sa o vyložene dôstojnú alternatívu pre cenovo nedostupné serverové disky, aj napriek tomu sa prezentuje nonstop prevádzkou, podporou vyšších variantov RAID a hlavne finančné nenáročnosťou.
Svoju úlohu skvele zvládne aj pri súbežnom záznamu až z 32 kamier. Aj s takto vysokou záťažou si dokáže poradiť vďaka prítomnosti vyrovnávacej pamäte s kapacitou 64 MB. K plusom patrí aj stredná doba chyby na hranicu 1 milióna hodín.
Tento konkrétny model sa navyše dodáva aj so službou Rescue Servis Plan. Po dobu záruky máte priamo od spoločnosti Seagate garanciu obnovy dát z chybného disku.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 101,6 mm (10,16 cm)
Výška 19,98 mm (2 cm)
Hĺbka 147 mm (14,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 400 g (0,4 kg)

Farba

Farba Strieborná

Použitie

Použitie Do serveru, Dátové úložiská

Vlastnosti

Vyrovnávacia pamäť 64 MB

Spotreba

Kód:  FX189b
Produktové číslo:  ST1000VX002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13