Obnoviť stránku

Seagate STDE200

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Seagate STDE200

Získajte na svoju stranu úložisko s funkciami potrebnými na rast vášho podnikania, bez toho aby ste mu museli venovať drahocenný čas. Centralizujte vaše dáta a oddajte sa bezstarostnosti. Vaše kriticky dôležité súbory sú v bezpečí a prístupné všetkým vyčleneným používateľom. Vynikajúci výkon pri prenose súborov udrží hladký chod až pre 50 súčasne pripojených používateľov.

Kľúčové vlastnosti

  • SDrive umožňuje jednoduché pripojenie z kompatibilných zariadení cez internet
  • Pokročilý systém NAS OS 4 s množstvom aplikácií
  • DLNA streamovanie
  • Štyri pozície pre 3,5" disky
  • Široké možnosti zabezpečenia a zálohovanie dát

Vzdialený prístup jednoduchým kliknutím

Aplikácia Seagate SDRIVE je najjednoduchší intuitívny spôsob, ako sa pripojiť k NAS, ak ste mimo kanceláriu a chcete svoje súbory. V podstate akéhokoľvek zariadenia pripojeného na internet stačí kliknúť na ikonu SDRIVE a máte okamžitý prístup. Vyhľadanie konkrétneho súboru a prenesenie nových dokumentov na NAS sa stane hračkou.

NAS so šikovným systémom

Systém NAS OS 4 udrží tím v súčinnosti zdieľaním, ktoré je intuitívne konfigurovateľné a kompatibilné naprieč platformami. Rozpracované projekty budú k dispozícii z notebooku, pracovné stanice aj z vášho tabletu a smartfónu. Podporuje aj univerzálne DLNA na streamovanie multimediálneho obsahu do inteligentného televízora, stolového prehrávača a podobne. K tomu sa dá interný systém OS 4 doplniť o funkčné aplikácie napríklad webový blog WordPress, OwnCloud, BitTorrent Sync a mnohé iné.

Postavený pre spoľahlivosť

NAS využíva disky optimalizované presne pre požiadavky podnikového úložiska. Tieto pevné disky sú navrhnuté špeciálne na prevádzku 24 × 7 a sú oveľa spoľahlivejšie ako bežné pevné disky v stolových počítačoch. Majú zlepšenú toleranciu na vibrácie a pokročilé funkcie pre správu vrátane niekoľkých profilov výkonu. K tomu je stanica vybavená dvojicou diskov nastaviteľných do zrkadlového RAID, čím neprídete o dáta ani v prípade zlyhania disku.

 

Parametre a špecifikácia

Úložisko

Počet pozic pro disk (2,5" a 3,5") 4 ×
Počet pozícií osadených diskom 0 ×
Podporovaný RAID RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0)

Služby

Podporované služby Media server (DLNA), Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), FTP server, Download server, iSCSI, Databázový server, Print server

Výkon

Frekvencia procesora 1,7 GHz
Procesor Intel Dual Core

Využitie

Využitie Domáci, Firemný
Vyhotovenie Desktop

Rozhraní

LAN 2 ×
USB 2.0 1 ×

Spotreba

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 218 mm
Výška 170 mm
Šírka 174 mm
Hmotnosť 2,45 kg
Kód:  FR024q1g9
Produktové číslo:  STDE200
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17