Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Seagate SkyHawk 4 TB

4,8 37 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Seagate SkyHawk 4 TB

Pevný disk Seagate SkyHawk 4 TB je určený pre DVR a NVR rekordéry

Vysokokapacitný pevný disk Seagate SkyHawk s veľkosťou 4 TB je optimalizovaný na použitie v DVR a NVR rekordéroch s vysokou pracovnou záťažou 24 hodín 7 dní v týždni. Zariadenie je vybavené pokročilou funkciou ImagePerfect, ktorá minimalizuje vynechávanie snímok, ktoré vzniká pri poklese zápisových rýchlostí, a zaistí vždy plynulý a jasný obrazový prenos.

Na disku Seagate SkyHawk dlhodobo uložíte citlivé dáta

Disk Seagate SkyHawk s kapacitou 4 TB sa vyznačuje kvalitnou konštrukciou, vysokým výkonom a maximálnou spoľahlivosťou. Rozhranie SATA III s maximálnou priepustnosťou až 600 MB/s, 64 MB cache a rýchlosť otáčok 5 900 RPM spolu zaistia rýchlu odozvu a okamžitý prístup ku uloženým súborom. Disku Seagate SkyHawk 4 TB nechýba ani podpora zapojenia RAID.

Seagate SkyHawk zvláda vysoké pracovné nasadenie

Disk Seagate SkyHawk s kapacitou 4 TB nájde uplatnenie predovšetkým v prevádzkach, kde je nutný každodenný prístup k úložisku a jeho maximálna spoľahlivosť. Seagate SkyHawk je ideálny napríklad na ukladanie streamovaných záznamov z monitorovacích systémov s podporou až 64 HD kamier. Disky SkyHawk sú konštruované na pracovnú záťaž až 180 TB dát za rok.

Seagate SkyHawk s kapacitou 4 TB udrží vaše dáta v bezpečí

Doprajte vašim dátam maximálny pocit bezpečia aj v extrémnom prostredí. Disk Seagate SkyHawk znesie vysoké pracovné vyťaženie a vďaka nízkej spotrebe energie a odolnému dizajnu je zaručená jeho dlhodobá spoľahlivosť. Disk Seagate SkyHawk bude bez problémov fungovať v pracovných teplotách od 0 do 70 °C.

Seagate SkyHawk je navrhnutý na prácu vo viacdiskových systémoch

Odolná konštrukcia umožňuje spoľahlivú prevádzku úložiska v DVR a NVR systémoch s viac ako 8 jednotkami. Vďaka robustnému spracovaniu sú eliminované vibrácie disku, čím je udržiavaný maximálny výkon a rýchla odozva napríklad pri prepojení diskov v RAIDe.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita úložiska 4 000 GB (4 TB)
Kapacita disku 4 000 GB (3,91 TB)

Rozmery

Šírka 101,85 mm (10,19 cm)
Výška 26,11 mm (2,61 cm)
Hĺbka 146,99 mm (14,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 635 g (0,64 kg)

Farba

Farba Strieborná

Rad

Rad disku Seagate Skyhawk

Použitie

Použitie Do serveru, Dátové úložiská, Pre monitorovacie systémy, Interný

Vlastnosti

Vyrovnávacia pamäť 64 MB
Radič Seagate
Funkcie RAID
Mean Time Before Failure 1 000 000 h
Work Load Rate 180 TB/rok

Spotreba

Kód:  FX188s4
Produktové číslo:  ST4000VX007
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07