Obnoviť stránku

Seagate SkyHawk AI 8TB

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Seagate SkyHawk AI 8TB


Pevný disk Seagate SkyHawk AI 8 TB je určený pre DVR a NVR rekordéry

Vysokokapacitný disk Seagate SkyHawk AI vo veľkosti 8 TB je optimalizovaný na použitie v DVR a NVR rekordéroch s vysokou pracovnou záťažou 24 hodín 7 dní v týždni. Rovnako je špeciálne vyvinutý pre systémy pracujúce s umelou inteligenciou. Seagate SkyHawk AI s kapcitou 8 TB je vybavený pokročilou funkciou ImagePerfect, ktorá minimalizuje vynechávanie snímok pri poklese zápisových rýchlostí, a zaistí vždy plynulý a jasný obrazový prenos.

Aktívna služba Seagate Rescue Data Recovery

K pevnému disku Seagate SkyHawk AI 8 TB získate tiež aj aktívnu službu Seagate Rescue Data Recovery, ktorá sa postará o bezplatnú obnovu dát v prípade havárie. Spoločnosť má úspešnosť približne 95 %, takže s vysokou pravdepodobnosťou dostanete svoje cenné dáta späť.

Na Seagate SkyHawk AI s kapacitou 8 TB dlhodobo uložíte citlivé dáta

Disk Seagate SkyHawk AI sa vyznačuje kvalitnou konštrukciou, vysokým výkonom a maximálnou spoľahlivosťou. Rozhranie SATA III s maximálnou priepustnosťou až 600 MB/s, 256 MB cache a rýchlosť otáčok 7 200 RPM spolu zaistia rýchlu odozvu a okamžitý prístup k uloženým dátam. Nechýba ani podpora zapojenia RAID.

Seagate SkyHawk AI zvláda vysoké pracovné nasadenie

Disk Seagate SkyHawk AI s kapacitou 8 TB nájde uplatnenie predovšetkým v prevádzkach, kde je nutný každodenný prístup k úložisku a jeho maximálna spoľahlivosť. Seagate SkyHawk AI je ideálny napríklad na ukladanie streamovaných záznamov z monitorovacích systémov s podporou až 64 HD kamier a 32 streamov AI. Disky SkyHawk AI sú konštruované na pracovnú záťaž až 550 TB dát za rok.

Seagate SkyHawk AI 8 TB udrží vaše dáta v bezpečí

Doprajte vašim dátam maximálny pocit bezpečia aj v extrémnom prostredí. Disk Seagate SkyHawk AI 8 TB znesie vysoké pracovné vyťaženie a vďaka nízkej spotrebe energie a odolnému dizajnu je zaručená jeho dlhodobá spoľahlivosť. Seagate SkyHawk AI bude bez problémov fungovať v pracovných teplotách od 0 do 70 °C.

Seagate SkyHawk AI je navrhnutý na prácu vo viacdiskových systémoch

Odolná konštrukcia umožňuje spoľahlivú prevádzku úložiska v DVR a NVR systémoch s viac ako 8 jednotkami. Vďaka robustnému spracovaniu sú eliminované vibrácie disku, čím je udržiavaný maximálny výkon a rýchla odozva napríklad pri prepojení diskov v RAIDe.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 8 000 GB (7,81 TB)

Rozmery

Šírka 101,85 mm (10,19 cm)
Výška 26,11 mm (2,61 cm)
Hĺbka 146,99 mm (14,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 650 g (0,65 kg)

Farba

Farba Čierna, Modrá, Zelená

Rad

Rad disku Seagate Skyhawk

Použitie

Použitie Pre monitorovacie systémy, Interný

Vlastnosti

Vyrovnávacia pamäť 256 MB
Radič Seagate
Mean Time Before Failure 1 500 000 h
Work Load Rate 550 TB/rok

Spotreba

Kód:  FX189a3
Produktové číslo:  ST8000VE000

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04