Obnoviť stránku

Seagate Personal Cloud 3000GB

4,7 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Seagate Personal Cloud 3000GB

Čo je Personal Cloud?

Personal Cloud je vynikajúci úložisko pre vkladanie a ukladanie všetkých obľúbených hudobných skladieb a videí vrátane mnohých snímok. Všetkého, čo máte. Prístup ku všetkým obľúbeným súborom uloženým v každom zariadení v celom dome. Ste mimo domova? V mobilných podmienkach? Z každého miesta, kde máte prístup k internetu, sa môžete kedykoľvek vrátiť do svojej databázy.
Pomocou Personal Cloud môžete streamovať a sprístupňovať svoje obľúbené súbory na televízoroch Smart TV a mobilných zariadeniach.

Všetko čo máte je centralizované a zabezpečené

Vyberte spôsob personalizácie svojich digitálnych zdrojov. Zpřístupňujte je mnohým užívateľom alebo si ich uschovajte iba pre seba.


Centrum pro vše

Centrum pre všetko

Automaticky uchovávajte a vytvárajte záložné kópie svojich položiek v centrálnom úložisku zo všetkých zariadení. Tento model je vybavený kapacitou 3 TB.

Maximální bezpečnost

bezpečný

Personal Cloud je váš, domáce a bezpečný. Môžeme použiť rovnakú technológiu ako u on-line bankovníctvo, aby sme zabezpečili vaše súbory pri používaní rôznych zariadení.


Spolupracuje s veřejným cloudem

Spolupracuje s verejným cloudom

Synchronizujte položky prostredníctvom svojich obľúbených služieb na verejnom úložisku a sťahujte je, kedykoľvek chcete.


Vychutnávejte multimédia

Vychutnávajte multimédiá kedykoľvek chcete

Odpočívajte s priateľmi a rodinou pri sledovaní filmov v obývacej izbe. Prehledajte svoju hudobnú zbierku, ktorú rozširujete mnoho rokov.


streamujte položky

Streamujte hudbu, videá a snímky do všetkých svojich mobilných zariadení a notebookov alebo priamo na televíznu obrazovku, aby ste z nich mali radosť. Môžete tiež ľahko zasielať súbory do Chromecast, televízora LG Smart TV alebo prehrávača Rock pomocou aplikácie Seagate Media.
Organizujte a zálohujte všetky vaše fotografie, videá, hudbu alebo dokumenty nech už ste kdekoľvek. Všade kde je internetové pripojenie, tam vedie cesta späť domov.


Balení

V sade sa nachádza

  • Veľkokapacitné pamäť Seagate Personal Cloud
  • ethernetový kábel
  • napájací zdroj
  • Skrátený návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Úložisko

Počet pozícií osadených diskom 1 ×

Využitie

Využitie Domáci
Vyhotovenie Desktop

Rozhraní

LAN 1 ×
USB 2.0 1 ×

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 119 mm
Výška 48 mm
Šírka 235 mm
Hmotnosť 1,38 kg
Kód:  FR061l3
Produktové číslo:  STCR3000200
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18