Obnoviť stránku

Seagate NAS HDD 8TB

4,0 2 hodnotení

Seagate NAS HDD 8TB

Seagate NAS je pevný disk, ktorý bol skonštruovaný a testovaný tak, aby poskytoval špičkový výkon, spoľahlivosť v nepretržitej prevádzke, jednoduchú inštaláciu a ďalšie užitočné funkcie. Nad konkurenčnými modelmi svojej triedy vyniká predovšetkým energetickou účinnosťou. Seagate NAS je predurčený pre použitie v dátových úložiskách NAS a externých HDD boxoch - všeobecne vo vysokokapacitných RAID poliach. Je ideálna pre malé firmy alebo domáce použitie náročnejších užívateľov.

kľúčové vlastnosti

  • Extrémna kapacita jediného disku 8TB
  • Predovšetkým vhodné do NAS úložísk
  • Vhodné pre nepretržitú prevádzku

Spoľahlivosť a rýchlosť

Seagate NAS HDD 8000GB s nadštandardne veľkou vyrovnávacou pamäťou 256 MB ponúka dostatočnú kapacitu a predovšetkým rýchle čítanie a zápis dát. Plochy disku rotujú rýchlosťou 7200 otáčok za minútu a vďaka SATA III pripojenie možno dosiahnuť rýchlosť zápisu až 5 Gbps. Správu zaistí firmwarové nástroje NASWorks. Usporiť energetické výdavky disku je možné pomocou manažmentu spotreby PowerChoice až o 90%.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 8 192 GB (8 TB)

Rozmery

Šírka 101,6 mm (10,16 cm)
Výška 26,1 mm (2,61 cm)
Hĺbka 147 mm (14,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 780 g (0,78 kg)

Farba

Farba Strieborná

Použitie

Použitie Do počítača, Do serveru, Dátové úložiská

Vlastnosti

Vyrovnávacia pamäť 256 MB
Funkcie RAID

Spotreba

Kód:  FP995u
Produktové číslo:  ST8000VN0002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12