Obnoviť stránku

Seagate Laptop SSHD Thin 500 GB hybridný

4,7 74 hodnotení

Seagate Laptop SSHD Thin 500 GB hybridný

Firma Seagate, známa predovšetkým výrobou pevných diskov, prichádza s jedinečným úložným riešením, ktoré kombinuje bleskovú rýchlosť SSD diskov s ohromnou kapacitou klasických diskov s otočnými platňami. Špeciálna technológia Seagate Adaptive Memory umožní diskom SSHD (solid state hybrid drive) mnohonásobne skrátiť bootovací čas vášho operačného systému, zrýchli spúšťanie všetkých aplikácií a hier, a odkryje výkonový potenciál vašich počítačov.

Výkon ako SSD disk

Disky Seagate SSHD využívajú prepracované technológie na správu flashovej pamäte a výsledkom sú tak rýchlosti a prístupové časy porovnateľné s oveľa drahšími SSD diskami. Všetky SSHD disky prešli dlhodobým testovaním a výsledky sú jednoducho neuveriteľné. Disk sám inteligentne identifikuje často používané dáta a uloží ich do rýchlej NAND pamäte SSD časti s celkovou kapacitou 8 GB.

Rozhýbe pomalý notebook

Rozhýbe pomalý notebook


Vejde se prakticky všude

Zmestí sa prakticky všade

Malý a rýchly

Revolučný SSHD disk Seagate vnútri skrýva klasickú rotačnú časť, známu z bežných platňových diskov. Oproti ostatným diskom je však vybavený aj NAND flash pamäťou, a to bez akéhokoľvek zväčšenia jeho konštrukcie. Perfektne tak bude fungovať s bežnými notebookmi či počítačmi a na jeho sprevádzkovanie nie sú nutné žiadne ďalšie špeciálne úpravy.


Viac než prijateľná cena

Ak ste sa obávali zbytočne vysokej ceny, Seagate vás veľmi rýchlo vyvedie z omylu. SSHD disky sú totiž oveľa lacnejšie, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať, a ich cena je mnohonásobne nižšia ako v prípade SSD diskov podobnej kapacity. Už nemusíte obetovať kapacitu, aby ste dosiahli rýchlejší chod počítača. S diskom SSHD budete mať oboje a všetko bude skvele fungovať, či už používate PC alebo MAC.

Funguje i na platformě MAC

Funguje aj na platforme MAC

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 70 mm (7 cm)
Výška 7 mm (0,7 cm)
Hĺbka 100 mm (10 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 95 g (0,1 kg)

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Do notebooku

Vlastnosti

Vyrovnávacia pamäť 64 MB

Spotreba

Kód:  FP660g
Produktové číslo:  ST500LM000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03