Obnoviť stránku

Seagate Laptop SSHD Thin 1000GB hybridný

4,6 94 hodnotení

Seagate Laptop SSHD Thin 1000GB hybridný

Firma Seagate, známa predovšetkým výrobou pevných diskov, prichádza s jedinečným úložným riešením, ktoré kombinuje bleskovú rýchlosť SSD diskov s ohromnou kapacitou mechanických diskov s otočnými platňami. Špeciálna technológia Seagate Adaptive Memory umožní diskom Sshd (Solid state hybrid drive) mnohonásobne skrátiť bootovací čas vášho operačného systému, zrýchli spúšťanie všetkých aplikácií a hier a odkryje výkonový potenciál vašich počítačov. Nerobte žiadne kompromisy v rýchlosti ani kapacite a vychutnajte si jedinečnú kombináciu dvoch technológií.


Výhody sshd disku Seagate

  • Vysoká kapacita 1000 GB
  • Tichý a úsporný chod vďaka 5400 RPM
  • Hrúbka len 9,5 mm
  • Štart systému a aplikácií rýchly ako pri SSD diskoch
  • Až 5x vyššie prenosové rýchlosti než pri klasických diskoch (5400 RPM)
  • Bezproblémová montáž do notebookov
  • Oveľa nižšia cena ako pri SSD diskoch s rovnakou kapacitou


Výkon ako SSD disk


Disky Seagate sshd využívajú prepracované technológie pre správu flashovej pamäte a výsledkom sú tak rýchlosti a prístupové časy porovnateľné s oveľa drahšími SSD diskami. Všetky sshd disky prešli dlhodobým testovaním a výsledky sú skrátka neuveriteľné. Disk sám inteligentne identifikuje často používané dáta a uloží ich do rýchlej NAND pamäte SSD časti s celkovou kapacitou 8 GB.

Malý, ale rýchly


Revolučný sshd disk Seagate vo vnútri skrýva klasickú rotačnú časť, známu z bežných platňových diskov. Oproti ostatným diskom je však vybavený aj NAND flash pamäťou, a to bez akéhokoľvek zväčšenia jeho konštrukcie. Perfektne tak bude fungovať s bežnými notebookmi či počítačmi a na jeho sprevádzkovanie nie sú nutné žiadne ďalšie špeciálne úpravy. Vylepšite váš notebook a užívajte si kombináciu priestoru a rýchlosti.


Viac než prijateľná cena


Ak ste sa obávali zbytočne vysokej ceny, Seagate vás veľmi rýchlo vyvedie z omylu. Sshd disky sú totiž oveľa lacnejšie, než by sa na prvý pohľad mohlo zdať, a ich cena je mnohonásobne nižšia ako pri SSD diskoch s podobnou kapacitou. Už nemusíte obetovať kapacitu, aby ste za rozumnú cenu dosiahli rýchlejší chod počítača. S diskom sshd budete mať oboje a všetko bude skvele fungovať, či už používate PC alebo MAC.


Oživenie konzol a starších počítačov


Vdýchnite vášmu počítaču, notebooku, ale pokojne aj konzole Playstation 3 nový život. Zrýchlenie načítania programov, a v prípade konzoly aj hier, spoznáte hneď po prvom spustení. Staršie počítače budú dosahovať rýchlosť, o akej ste mysleli, že už dávno nemajú silu. Upgrade je veľmi jednoduchý a nevyžaduje žiadne špeciálne vedomosti, či zručnosti. Za veľmi zaujímavú cenu dosiahnete zreteľne lepšie výsledky pri každodennej bežnej činnosti s počítačom.


Parametre a špecifikácie:
Formát:
2,5" (9,5 mm)
Kapacita:
1000 GB + 8 GB NAND SSD
Vyrovnávacia pamäť:
64 MB
Rýchlosť otáčania:
5400 RPM
Platne / hlavičky:
2 / 4
Spotreba:
Aktívny: 2,7 W
Nečinný: 1,1 W
Rozhranie:
SATA III
Rozmery:
69,85 x 100,35 x 9,5 mm
Hmotnosť:
cca 115 g
Prevádzková teplota:
0 ° ~ 60 °C

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 69,85 mm (6,99 cm)
Výška 9,5 mm (0,95 cm)
Hĺbka 100 mm (10 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 115 g (0,12 kg)

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Do notebooku

Vlastnosti

Vyrovnávacia pamäť 64 MB

Spotreba

Kód:  FP660g5
Produktové číslo:  ST1000LM014
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14