Obnoviť stránku

Seagate Laptop 4TB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Seagate Laptop 4TB

Disk Seagate Laptop 4TB náleží do skupiny Rozmery disku zodpovedajú formátu 2,5", ide teda o príjemne kompaktný typ. Jedným z najvýznamnejších parametrov je zaiste rýchlosť otáčok. Tá dosahuje na 5400 ot./min a vystačí na dostatočne plynulú prevádzku systému aj prácu s dátami. Kapacita tohto HDD dosahuje 4000 GB. Úložisko má 128 MB veľkú vyrovnávaciu pamäť. Prepojenie s počítačom či iným zariadením Seagate sa šíri prostredníctvom SATA III rozhrania.

Zaujímavé vlastnosti Disk Seagate Laptop 4TB

  • Vyrovnávacia pamäť má hodnotu 128 MB
  • Rozmer disku Seagate 2,5" je praktickejší a príjemne kompaktný
  • Ako rozhranie na komunikáciu HDD s počítačom bolo vybrané SATA III
  • Platňový, teda pevný disk má dobrý pomer ceny a kapacity

Ďalšie vlastnosti disku

HDD čiže platňový disk využíva pohyblivé vnútorné časti, čo z neho robí zariadenie náchylnejšie na otrasy. Vyniká však pomerom medzi cenou a kapacitou, ktorú ponúka. Nenahraditeľným meradlom rýchlosti HDD je celkový počet otočení platní za minútu (RPM). V situácii Seagate Laptop 4TB ide o 5400 ot./min. Ide o štandardnú rýchlosť dostatočnú prakticky pre všetkých bežných používateľov. Na vysokú rýchlosť a úplnú stabilitu prenosu dát má hlavne vplyv aj vyrovnávacia pamäť cache. HDD Seagate napomáha týchto 128 MB na uschovanie naposledy využitých dát a na ich rýchle čítanie.

Zapojenie disku Seagate

Na umiestnenie Seagate Laptop 4TB budete potrebovať 2,5" slot. Prepojenie disku s počítačom sa odohráva prostredníctvom rozhrania SATA III, ktorého štandardom je 6 Gbit/s. Táto technológia sa radí medzi najlepšie a pracuje s rýchlosťou 600 MB/s.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Výška 15 mm (1,5 cm)

Farba

Farba Strieborná

Použitie

Použitie Do notebooku

Vlastnosti

Vyrovnávacia pamäť 128 MB
Kód:  FP996h4
Produktové číslo:  ST4000LM016
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17