Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Seagate IronWolf Pro 14TB CMR

4,7 81 hodnotení

Seagate IronWolf Pro 14TB CMR

Seagate IronWolf PRO s kapacitou 14 TB

Pevný disk zo série IronWolf PRO je pripravený na nepretržitú záťaž, ktorú vyžadujú dátové NAS úložiská. Vďaka pokročilej technológii AgileArray je disk maximálne spoľahlivý a pohotový. Seagate IronWolf PRO s kapacitou 14 TB umožňuje jednoduchú škálovateľnosť s podporou RAID a navyše disponuje pokročilou správou napájania, ktorá šetrí energiu.

Seaagate IronWolf PRO 14 TB je určený na komerčné a korporátne použitie

Svojimi parametrami aj názvom je rad Seagate IronWolf PRO určený skutočným profesionálom. Využitie nájde vo väčších podnikoch aj vo veľkých korporáciách. Vďaka rozhraniu SATA III je dosiahnutá priepustnosť až 600 MB/s, disk je však spätne kompatibilný aj so štandardmi SATA II a SATA. Platne disku Seagate IronWolf PRO 14 TB rotujú rýchlosťou 7 200 otáčok za minútu a pre rýchlejšiu odozvu je k dispozícii aj 256 MB vyrovnávacia pamäť.

Disk Seagate IronWolf PRO účinne znižuje vibrácie platní

Disky Seagate IronWolf PRO sú vybavené špeciálnymi senzormi, ktoré eliminujú vibrácie disku, čím je zaistený ich konzistentný výkon a spoľahlivá prevádzka aj vo viacslotových NAS jednotkách. Výkonný RAID maximalizuje odozvu a životnosť disku vďaka technológii Error Recovery Control.

Seagate IronWolf PRO 14 TB poskytne aktívnu ochranu dát so zárukou 5 rokov

Disk IronWolf PRO 14 TB je vybavený pokročilými funkciami, ktoré sa starajú o bezproblémový chod úložiska a predlžujú tak jeho životnosť. Navyše úzko spolupracuje s výrobcami NAS zariadení, kedy napríklad Synology DiskStation Manager automaticky analyzuje disk, priebežne vás informuje o zdraví jednotky a ponúka vám možné odporúčania na zvýšenie bezpečnosti vašich dát.

Seagate IronWolf PRO 14 TB je ideálny firemný disk pre NAS

Pokiaľ potrebujete vyriešiť spoľahlivé ukladanie firemných dát, potom disky zo série IronWolf PRO sú zostavené na dlhodobú prevádzku v režime 24/7 po celý rok.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita úložiska 14 000 GB (14 TB)
Kapacita disku 14 000 GB (13,67 TB)

Rozmery

Šírka 101,85 mm (10,19 cm)
Výška 26,11 mm (2,61 cm)
Hĺbka 146,99 mm (14,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 670 g (0,67 kg)

Farba

Farba Strieborná

Rad

Rad disku Seagate IronWolf

Použitie

Použitie Do počítača, Dátové úložiská, Interný

Vlastnosti

Technológia zápisu CMR
Vyrovnávacia pamäť 256 MB
Radič Seagate
Funkcie RAID
Maximálna hlučnosť 28 dB
Mean Time Before Failure 1 200 000 h
Work Load Rate 300 TB/rok

Spotreba

Kód:  FP985h1
Produktové číslo:  ST14000NE0008

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02