Obnoviť stránku

Seagate IronWolf 6 TB

4,5 7 hodnotení

Seagate IronWolf 6 TB


Špičkový výkon a maximálna spoľahlivosť

Pevný disk radu IronWolf je pripravený na nepretržitú záťaž, ktorú vyžadujú dátové NAS úložiská. Vďaka pokročilej technológii AgileArray je maximálne spoľahlivý a pohotový. Zariadenie umožňuje jednoduchú škálovateľnosť s podporou RAID a navyše disponuje pokročilou správou napájania, ktorá šetrí energiu.


Ideálne pre malé firmy aj domácnosti

Nenechajte sa obmedzovať ani pri domácom použití a vybavte vaše domáce úložiská výkonným 6 TB diskom Seagate IronWolf. Vďaka rozhraniu SATA III je dosiahnutá priepustnosť až 600 MB/s, disk je však spätne kompatibilný aj so štandardmi SATA II a SATA. Platne disku rotujú rýchlosťou 7 200 ot./min a na rýchlejšiu odozvu je k dispozícii 128 MB vyrovnávacej pamäte.


Zníženie vibrácií platní

Disky IronWolf sú vybavené špeciálnymi senzormi, ktoré eliminujú vibrácie disku, čím sú zaistené ich konzistentný výkon a spoľahlivá prevádzka aj vo viacslotových NAS jednotkách. Výkonný RAID maximalizuje odozvu a životnosť disku vďaka technológii Error Recovery Control.


Aktívna ochrana dát

Disk IronWolf je vybavený pokročilými funkciami, ktoré sa starajú o bezproblémový chod úložiska a predlžujú tak jeho životnosť. Synology DiskStation Manager 6.1 automaticky analyzuje disk, priebežne vás informuje o zdraví jednotky a ponúka možné odporúčania na zvýšenie bezpečnosti vašich dát.


Prístup viacerých používateľov

NAS úložisko je optimalizované na prístup väčšieho počtu používateľov, a to 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Jednotka bez problémov zvládne pracovnú záťaž až 180 TB za rok. Vďaka vzdialenému prístupu máte vaše súbory vždy po ruke a môžete ich ľahko zálohovať alebo zdieľať takmer odkiaľkoľvek.


Váš domáci server

Disky IronWolf sa skvele hodia na založenie domáceho multimediálneho NAS impéria. Vďaka kapacite 6 TB a vysokému výkonu získate neobmedzený prístup k stovkám celovečerných filmov v HD kvalite a ešte viac fotografiám, ktoré teraz ľahko prehráte na vašom televízore, v počítači či telefóne.


Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 6 144 GB (6 TB)

Rozmery

Šírka 101,6 mm (10,16 cm)
Výška 26,11 mm (2,61 cm)
Hĺbka 146,99 mm (14,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 705 g (0,71 kg)

Farba

Farba Strieborná

Použitie

Použitie Dátové úložiská

Vlastnosti

Vyrovnávacia pamäť 128 MB
Funkcie RAID

Spotreba

Kód:  FP995u6g
Produktové číslo:  ST6000VN0041

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12