Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Seagate IronWolf 6 TB

4,7 252 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Seagate IronWolf 6 TB


Špičkový výkon a maximálna spoľahlivosť

Pevný disk IronWolf je pripravený na nepretržité zaťaženie vyžadované úložiskami NAS. Vďaka pokročilej technológii AgileArray je mimoriadne spoľahlivý a citlivý. Zariadenie poskytuje ľahkú škálovateľnosť pomocou podpory RAID a ponúka pokročilú správu napájania, ktorá šetrí energiu.


Ideálny pre malé podniky a domácnosti

Neobmedzujte sa ani doma a vybavte domáce úložisko výkonnou jednotkou Seagate IronWolf 6 TB. Vďaka rozhraniuSATA III dosahuje až 600 MB/s, ale disk je spätne kompatibilný s normami SATA II aj SATA. Čepeľ sa otáča pri 7 200 ot./min a 256 MB vyrovnávacej pamäte je k dispozícii na rýchlejšiu reakciu.


Znížte vibrácie plechu

Pohony IronWolf sú vybavené špeciálnymi snímačmi, ktoré eliminujú vibrácie disku, aby zabezpečili konzistentný výkon a spoľahlivú prevádzku aj v multi-slotových jednotkách NAS. Výkonný RAID maximalizuje odpoveď disku a trvanlivosť vďaka technológii Error Recovery Control.


Aktívna ochrana údajov

IronWolf je vybavený pokročilými funkciami, ktoré sa starajú o bezproblémovú prevádzku skladovania a predlžujú jeho životnosť. Správca systému Synology DiskStation Manager 6.1 automaticky analyzuje disk, priebežne vás informuje o stave vášho disku a ponúka odporúčania na zlepšenie bezpečnosti údajov.


Prístup viacerých používateľov

NAS úložisko je optimalizované na prístup k viacerým používateľom, 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Jednotka dokáže spracovať pracovné zaťaženie až do 180 TB ročne. So vzdialeným prístupom sú vaše súbory vždy praktické a ľahko sa zálohujú alebo zdieľajú takmer kdekoľvek. 


Váš domovský server

Disky IronWolf sú skvelé na budovanie domáceho multimediálneho NAS impéria. S kapacitou 6 TB a vysokým výkonom získate neobmedzený prístup k stovkám filmov vo vysokom rozlíšení HD a ešte viac obrázkov, ktoré môžete teraz jednoducho prehrávať na televízore, počítači alebo telefóne.


Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 101,6 mm (10,16 cm)
Výška 26,11 mm (2,61 cm)
Hĺbka 146,99 mm (14,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 705 g (0,71 kg)

Farba

Farba Strieborná

Rad

Rad disku Seagate IronWolf

Použitie

Použitie Dátové úložiská, Interný

Vlastnosti

Vyrovnávacia pamäť 256 MB
Funkcie RAID
Mean Time Before Failure 1 000 000 h
Work Load Rate 180 TB/rok

Spotreba

Kód:  FP995u6g1
Produktové číslo:  ST6000VN0033
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09