Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Seagate Expansion Portable 4 TB (2021)

4,8 84 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
127,09 €

Seagate Expansion Portable 4 TB (2021)


Externý pevný disk Seagate Expansion Portable s kapacitou 4 TB

Pripojte externý HDD Seagate Expansion Portable 4 TB (2021) k svojmu počítaču a ukladajte ľubovoľné dáta, ktoré sa nezmestia na typicky malý SSD disk. Vďaka kapacite 4 TB sa hodí na uloženie desiatok filmov, hier alebo iných multimediálnych súborov. Skvele však tiež poslúži na zálohovanie celých PC alebo notebookov. Takúto zálohu potom využijete napríklad pri fatálnej poruche alebo útoku zákerného ransomware. Kľúčovým benefitom Seagate Expansion Portable je potom jeho prenositeľnosť, za ktorú vďačí kompaktným rozmerom a odolnému vyhotoveniu z pevného plastu.

Zálohujte svoje dáta na Seagate Expansion Portable 4 TB

Štýlový externý hard disk Seagate Expansion Portable v sebe kombinuje vysoký výkon a precízne spracovanie s využitím tých najkvalitnejších materiálov. A na bezproblémové používanie nájdete priamo na disku inštalačné súbory pre zálohovací softvér Toolkit. S jeho pomocou ochránite svoj PC pred stratou cenných dát. Veľkou výhodou externého pevného disku Seagate Expansion Portable je jeho skvelá prenositeľnosť, pretože ho môžete schovať prakticky kamkoľvek a brať ho všade so sebou.

Rozhranie USB 3.2 Gen 1

Prenosný hard disk Seagate Expansion Portable 4 TB ľahko pripojíte k ľubovoľnému PC alebo notebooku. Na prenos dát totiž využíva štandardný USB-A konektor, ktorý nájdete na prakticky ľubovoľnom zariadení. Vďaka využitiu energeticky úsporného 2,5“ disku nie je nutné zapájať žiadny napájací adaptér.

Kľúčové vlastnosti prenosného HDD Seagate Expansion Portable 4 TB

  • Moderný externý disk s kapacitou 4 TB
  • Ideálny ako rozšírenie kapacity vášho notebooku alebo PC
  • Slúži aj na zálohovanie kľúčových dát
  • Kompatibilný s Windows alebo macOS
  • Využíva štandardné rozhranie USB 3.2 Gen 1
  • Súčasťou balenia 18 cm dlhý USB kábel, softvér na zálohovanie Toolkit

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita úložiska 4 000 GB (4 TB)
Kapacita disku 4 096 GB (4 TB)

Rozmery

Šírka 20,9 mm (2,09 cm)
Výška 115,3 mm (11,53 cm)
Hĺbka 80 mm (8 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 257 g (0,26 kg)

Farba

Farba Čierna

Vlastnosti

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Konektor Micro USB-B
Materiál Plast
Obsah balenia Kábel

Použitie

Použitie Externý
Kód:  FR061f6b3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  STKM4000400
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13