Obnoviť stránku

Seagate Exos 7E8 4 TB Base FastFormat SATA

4,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Seagate Exos 7E8 4 TB Base FastFormat SATA

Kvalitný a spoľahlivý pevný disk Seagate Exos 7E8 Base FastFormat SATA s kapacitou 4 TB

Pevný disk Seagate zo série Exos je priamo navrhnutý na dlhodobo spoľahlivú prevádzku v rozsiahlych RAID poliach. Priamo sa hodí na náročnú prevádzku kritických firemných aplikácií. Vďaka celej sústave pokročilých technológií je spoločnosť Seagate presvedčená, že disk triedy Exos zvládne pracovať viac ako 2 milióny hodín. Tento 3,5" pevný disk disponuje kapacitou 4 TB.

Pevný disk Seagate je ideálny na komerčné a korporátne použitie

Svojimi parametrami aj názvom je disk Seagate Exos 7E8 Base FastFormat SATA určený skutočným profesionálom. Využitie nájde vo väčších podnikoch aj vo veľkých korporáciách. Vďaka rozhraniu SATA III je dosiahnutá maximálna prenosová rýchlosť až 226 MB/s. Samotné platne disku Seagate Exos 7E8 Base FastFormat SATA rotujú rýchlosťou 7 200 otáčok za minútu. Disk má k dispozícii 256 MB vyrovnávaciu pamäť.

Disk Seagate Exos 7E8 Base FastFormat SATA účinne znižuje vibrácie platní

Disk Seagate Exos 7E8 Base FastFormat SATA disponuje špeciálnymi senzormi, ktoré eliminujú vibrácie disku, čím je zaistený jeho konzistentný výkon a spoľahlivá prevádzka aj vo veľkých diskových úložiskách. Výkonný RAID maximalizuje odozvu a životnosť disku Seagate Exos 7E8 aj samotného poľa vďaka technológii Seagate RAID Rebuild.

Seagate Exos 7E8 Base FastFormat SATA poskytne aktívnu ochranu dát so zárukou 5 rokov

Disk Seagate Exos 7E8 Base FastFormat SATA je vybavený pokročilými funkciami, ktoré sa starajú o bezproblémový chod úložiska a predlžujú tak jeho životnosť. Navyše Seagate úzko spolupracuje s výrobcami profesionálnych diskových úložísk, čo celkovo zvyšuje kompatibilitu, spoľahlivosť aj bezpečnosť vašich dát.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 4 000 GB (3,91 TB)

Rozmery

Šírka 101,85 mm (10,19 cm)
Výška 26,1 mm (2,61 cm)
Hĺbka 147 mm (14,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 649 g (0,65 kg)

Farba

Farba Čierna

Rad

Rad disku Seagate Exos

Použitie

Použitie Do serveru, Dátové úložiská, Interný

Vlastnosti

Vyrovnávacia pamäť 256 MB
Funkcie Advanced Write Caching, Humidity Sensor, Low Halogen, PowerBalance Technology, PowerChoice™ Technology, SuperParity
Mean Time Before Failure 2 000 000 h

Spotreba

Kód:  FX078e1d2
Produktové číslo:  ST4000NM002A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08