Obnoviť stránku

Seagate Enterprise Capacity 8 TB SAS

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Seagate Enterprise Capacity 8 TB SAS

Pevný disk Seagate Enterprise Capacity je novým nástupcom radu Constellation ES, ktorý sa nad konkurenčnými modelmi vo svojej triede týči vynikajúcou energetickou účinnosťou a ohromnou dátovou kapacitou. Oproti predchodcovi má vylepšenú korekciu chýb, ktorá udrží disk v chode aj v tých najdrsnejších podmienkach. Na prenos dát ponúka SAS rozhranie vysoký výkon 12 Gbps.

Pre svoj podnik tak získate nielen rýchly disk s nadštandardne veľkou vyrovnávacou pamäťou, ale takisto aj disk, ktorý má veľmi nízku spotrebu. Usporiť energetické výdaje disku je možné pomocou manažmentu spotreby PowerChoice. Seagate Enterprise Capacity je tak vynikajúcou voľbou na spoľahlivú prevádzku 24 × 7 vo vysokokapacitných RAID poliach, externých úložiskách typu SAN, NAS, DAS alebo v podnikových riešeniach na zálohovanie a obnovu dát.


Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 101,85 mm (10,19 cm)
Výška 26,1 mm (2,61 cm)
Hĺbka 147 mm (14,7 cm)

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Dátové úložiská, Interný

Vlastnosti

Vyrovnávacia pamäť 256 MB

Spotreba

Kód:  FX187d2
Produktové číslo:  ST8000NM0075

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18