Obnoviť stránku

Seagate Desktop SSHD 1000 GB

4,8 150 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Seagate Desktop SSHD 1000 GB

Firma Seagate, známa predovšetkým výrobou pevných diskov, prichádza s jedinečným úložným riešením, ktoré kombinuje bleskovú rýchlosť SSD diskov s ohromnou kapacitou mechanických diskov s otočnými platňami. Špeciálna technológia Seagate Adaptive Memory umožní diskom SSHD mnohonásobne skrátiť bootovací čas vášho operačného systému, zrýchliť spúšťanie všetkých aplikácií a hier a odkryť výkonový potenciál vášho počítača. Nerobte žiadne kompromisy v rýchlosti ani kapacite a vychutnajte si jedinečnú kombináciu dvoch technológií.

Výhody SSHD disku Seagate

  • Vysoká kapacita 1000 GB
  • Štart systému a aplikácií rýchly ako pri SSD diskoch
  • Až 5x vyššie prenosové rýchlosti než pri klasických diskoch (5400 RPM)
  • Oveľa nižšia cena ako pri SSD diskoch rovnakej kapacity

Výkon ako SSD disk


Disky Seagate SSD využívajú prepracované technológie na správu flashovej pamäti a výsledkom sú tak rýchlosti a prístupové časy porovnateľné s oveľa drahšími SSD diskami. Všetky SSHD disky prešli dlhodobým testovaním a výsledky sú skrátka neuveriteľné. Disk sám inteligentne identifikuje často používané dáta a uloží ich do rýchlej NAND pamäte SSD časti s celkovou kapacitou 8 GB.

Kompatibilný s PC & Mac


Disky Seagate SSHD sú určené na prácu na všetkých bežných stolných počítačoch. Na rozdiel od iných hybridných riešení, nevyžaduje žiadne ďalšie špeciálne ovládače alebo softvér na inštaláciu a konfiguráciu. Inštaluje sa a funguje rovnako ako pevný disk - len rýchlejšie.


Parametre a špecifikácia:
Kapacita:
1000 GB + 8 GB NAND SSD
Platne/hlavičky:
1/2
Rozhranie:
SATA III
6 Gb/s
Prevádzková teplota:
0 ° ~ 60 °C

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 101,6 mm (10,16 cm)
Výška 19,87 mm (1,99 cm)
Hĺbka 147 mm (14,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 400 g (0,4 kg)

Farba

Farba Strieborná

Použitie

Použitie Do počítača

Vlastnosti

Vyrovnávacia pamäť 64 MB

Spotreba

Kód:  FP661c
Produktové číslo:  ST1000DX001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11