Obnoviť stránku

Seagate Desktop HDD 4000 GB

4,7 58 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Seagate Desktop HDD 4000 GB

Modernizovaný pevný disk ponúka kapacitu 4000 GB prístupnú cez vysokorýchlostné rozhranie SATA III. Vďaka tomu už nebudete mať problém s ukladaním dát do vášho počítača. Disk je ideálny pre náročné úlohy, do pracovných staníc alebo výkonných domácich počítačov. Vyrovnávacia pamäť 64 MB spolu s technológiou OptiCache zaručuje špičkovú odozvu aj pri úlohách spracovania videa, zvuku, grafiky alebo počítačových hrách.
Pevný je vybavený moderným rozhraním Serial ATA III, ktoré na rozdiel od staršieho rozhrania Ultra ATA ponúka vyššiu priepustnosť a výkon, podporu pokročilých technológií ako je NCQ na optimalizáciu trasy čítacích hláv alebo jednoduchšia a spoľahlivejšia kabeláž. Pre bezproblémovú prevádzku má disk aplikáciu DiscWizard, s ktorou aj obyčajný BIOS a starší systém Microsoft Windows XP zvládne jeho kapacitu.
Parametre a špecifikácia:
Priemerná latencia:
5,1 ms
Platne/hlavičky:
4/8
Ostatné:
OptiCache
AcuTrac

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 101,6 mm (10,16 cm)
Výška 26,11 mm (2,61 cm)
Hĺbka 147 mm (14,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 610 g (0,61 kg)

Farba

Farba Strieborná

Použitie

Použitie Do počítača

Vlastnosti

Vyrovnávacia pamäť 64 MB

Spotreba

Kód:  FP957h7
Produktové číslo:  ST4000DM000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17