Obnoviť stránku

Seagate Cheetah 15K.7 300GB SAS

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Seagate Cheetah 15K.7 300GB SAS

Špičkový serverový pevný disk siedmej generácie, ktorý sa otáča rýchlosťou 15 000 otáčok za minútu a disponuje inovatívnym rozhraním SAS. Oproti minulej generácii bola zvýšená rýchlosť prenosu dát až na 204 MB/s, čo predstavuje 16% nárast. Priemerná prístupová doba čítania a zápisu dosahuje vynikajúcich hodnôt 3,4 ms, resp. 3,9 ms. Disk sa tiež radí medzi absolútnu špičku v oblasti spoľahlivosti, čo dokladá hodnota 1,6 milióna hodín MTBF.
SAS je inovovaná generácie rozhrania SCSI zvyšujúce výkonnosť ukladacích systémov a zlepšujúce ich dostupnosť. Rozširuje funkcie paralelných pevných diskov SCSI a jednou z hlavných výhod tejto technológie je možnosť integrácie 3,5 palcových jednotiek SAS s jednotkami Serial ATA v jednom zariadení. Pre pripojenie disku sa využívajú rovnaké káble a konektory ako pre disky s rozhraním Serial ATA. Táto možnosť ponúka mimoriadnu pružnosť a škálovateľnosť. Full-duplexní architektúra zabezpečia, aby storage zariadenia dodával dáta k host systému v rovnakom čase, keď hosť systém posiela ďalšie príkazy na storage zariadenie. Dual-port architektúra umožňuje ľahké zapojenie typu fail-over. Hosť systémami i batožín sú pripojené dvomi cestami a dáta sú neustále dostupné aj v prípade zlyhania niektorého z komponentov. Ďalšie výhody sú napríklad celistvosť údajov, spoľahlivosť a možnosť pripojiť až 16256 diskov do jednej domény. Disky s týmto rozhraním nájdu uplatnenie napríklad v databázových a vysokotransakčních aplikáciách, u vysoko dostupných dát, ale aj pri archiváciu dát či ich zálohovanie.
Parametre a špecifikácie:
Rozhranie:
SAS 2.0 (Serial Attached SCSI)
Prístupová doba:
Čítanie: 3,4 ms
Zápis: 3,9 ms
Spoľahlivosť:
1,6 mil hodín MTBF
Prevádzkové podmienky:
Teplota: 5 - 55 ° C

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 101,6 mm (10,16 cm)
Výška 26,1 mm (2,61 cm)
Hĺbka 146 mm (14,6 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 671 g (0,67 kg)

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Do serveru

Vlastnosti

Vyrovnávacia pamäť 16 MB

Spotreba

Kód:  FX185a
Produktové číslo:  ST3300657SS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04