Obnoviť stránku

Seagate BarraCuda SSD 1TB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Seagate BarraCuda SSD 1TB

Mnoho výrobcov ho popisuje ako podstatný pokrok v možnostiach spracovania a zálohy dát. SSD Seagate patrí medzi komponenty, čo značne zvýšia rýchlosť vášho PC alebo notebooku. Model nazvaný Seagate BarraCuda SSD 1TB je dokonalý do stolných počítačov, notebookov a zariadení so slotom 2,5". Pre vaše dáta je vymedzená kapacita 1000 GB. S takým priestorom plnohodnotne nahradíte bežné HDD. Toto SSD prepojíte cez rozhranie SATA III. Maximálna spotreba je limitovaná na 2,8 W.

Kľúčové vlastnosti SSD Seagate BarraCuda SSD 1TB

  • Zapisovanie dát môže byť až 540 MB/s a jeho čítanie je 560 MB/s
  • Seagate BarraCuda SSD 1TB vyžaduje slot 2,5"
  • Rozmery disku sú 7 × 69,85 × 100 mm
  • Maximálna spotreba nepresiahne 2,8 W
  • SSD je rezistentné voči otrasom a vibráciám
  • Rozhranie disku je SATA III

Odkiaľ prichádza obľuba SSD?

SSD prinášajú rázny rozvoj pre všetky typy zariadení, ktoré spracúvajú dáta. Ich obľuba tkvie v odstránení mechanických častí a úplne odlišnom spôsobe spracovania dát. To prinieslo tiež väčšiu rezistenciu proti bežným otrasom a vibráciám. Je treba pripomenúť aj absolútnu tichosť a markantne zníženú spotrebu energie. Seagate BarraCuda SSD 1TB skrýva špeciálny 3D NAND čip. Ten je odlišný vertikálnym skladaním jednotlivých vrstiev do podoby miniatúrnych veží.

Kód:  FP650a3
Produktové číslo:  ZA1000CM10002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13