Obnoviť stránku

Seagate BarraCuda Pro Laptop 500 GB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Seagate BarraCuda Pro Laptop 500 GB


Legendárny rad pevných diskov Seagate Barracuda sa vracia

Pevné disky radu Barracuda Pro Laptop ponúkajú vysoké kapacity pre stolové počítače. Vďaka svojej rýchlosti, skvelému výkonu a vysokej kapacite je disk perfektnou voľbou na všestranné využitie, ako je hranie hier, práca s multimédiami alebo programami, ktoré vyžadujú väčšiu záťaž. Samozrejmosťou je dostatok priestoru na ukladanie vašich dát.


Stabilné prenosové rýchlosti a kompatibilita SATA rozhrania

Svojimi parametrami je rad Seagate Barracuda Pro Laptop určený náročným používateľom v domácom alebo firemnom prostredí. Vďaka rozhraniu SATA III, ktoré sa nachádza prakticky v každom notebooku, je dosiahnutá maximálna možná kompatibilita. Maximálne prenosové rýchlosti sa pohybujú až okolo 160 MB/s a platne disku rotujú vysokou rýchlosťou 7 200 ot./min.


Ideálny doplnok k malému SSD

Disky Seagate Barracuda Pro Laptop sú k dispozícii v kapacitách 500 GB a 1 000 GB. To je rozsah vhodný pre všetky typy používateľov, ktorí ako primárny disk používajú SSD a na multimediálne súbory potom potrebujú dostatok voľného diskového priestoru.



Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 500 GB (0,49 TB)

Rad

Rad disku Seagate BarraCuda

Použitie

Použitie Do notebooku, Interný

Vlastnosti

Vyrovnávacia pamäť 128 MB
Kód:  FX196d22
Produktové číslo:  ST500LM034
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08