Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF TAFT Ultra Control 200 ml

Príslušenstvo k tovaru

SCHWARZKOPF TAFT Ultra Control 200 ml

Koniec krepovatých a nepoddajných vlasov s ultra silným penovým tužiďlom TAFT Ultra Control 200 ml značky Schwarzkopf. Potrebujete skrotiť svoje neposlušné vlasy a vrátiť im neodolateľný lesk a hebkosť? Úplne nový rad Taft Ultra Control prináša riešenie. Pomôže vám vlasy dokonale uhladiť a navyše budú už na prvý pohľad vyzerať zdravo bez zlepenia! Vďaka ultra silnému spevneniu vydrží váš účes až 24 hodín vo všetkých poveternostných podmienkach. Špeciálnou účinnou zložkou penového tužidla sú polyméry, ktoré pomáhajú vybudovať silnú sieť okolo každého vlasu. S nimi budete mať vaše vlasy naozaj pod kontrolou. Inovatívna technológia 3 v 1 navyše skrotí každý vlások, bez zaťaženia. Pre neprehliadnuteľný objem tužidlo naneste priamo ku korienkom.

Vďaka penovému tužidlu Taft Ultra Control si užijete:

  • Ultra silnú fixáciu až 24 hodín v každom počasí
  • Lesklý a zdravý vzhľad vašich vlasov
  • Ochranu proti vysušovaniu
  • Spevnenie bez zaťaženia a zlepenia

Parametre a špecifikácia:

Zloženie:
lcohol denat., dimethyl ether, acrylates/t-butylacrylamide copolymer, aminomethyl propanol, parfum, triethyl citrate, peg-/ppg-18/18 dimethicone, aqua, linalool, hexyl cinnamal, limonene, benzyl salicylate, citronellol, alpha-isomethyl ionone, coumarin.

Vhodné pre:
všetky typy vlasov

 
 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 200 ml

Podľa radu

Podľa radu Taft

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi
Kód:  STL077
Produktové číslo:  9000101011234
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13