Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF TAFT Ultimate 3× 250 ml

Príslušenstvo k tovaru

SCHWARZKOPF TAFT Ultimate 3× 250 ml

Najultimátnejšiu fixáciu prináša maximálne silno tužiaci lak na vlasy Schwarzkopf Taft Ultimate s objemom 250 ml. Zatiaľ naozaj najsilnejší lak na vlasy od Taft pre perfektné spevnenie za všetkých podmienok, navyše s efektom tekutých kryštálov Liquid Crystal Gloss pre diamantový lesk. Taft Ultimate vášmu účesu dodá ultra silnú fixáciu až pod dobu 48 hodín. S lakom Taft Ultimate sa nemusíte báť zbytočného zaťaženia, naopak vlasy zanecháva vzdušné a bez zvyškových látok. Ľahko sa tiež vyčesáva, takže nezanecháva pramene vlasov zlepené. Lak na vlasy Taft z radu Ultimate ochraňuje pred slnečným žiarením a zanecháva ich odolné a pevné. Nanášajte zo vzdialenosti cca 30 cm krátkymi strekmi. Pre neprehliadnuteľný objem lak naneste priamo ku korienkom.

Lak na vlasy Taft Ultimate prináša:

  • Zatiaľ najsilnejšiu fixáciu po celý deň a za každého počasia až po 48 hodín
  • Špeciálnu esenciu tekutých kryštálov Liquid Crystal Gloss pre žiarivý lesk a trblietanie vášho účesu
  • Nezlepené a nezaťažené vlasy
  • Ochranu vlasov pred poveternostnými vplyvmi
     

Parametre a špecifikácie:

Zloženie: Dimethyl Ether, Alcohol denat., Aqua, Octyl Acrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Styrene/Acrylates Copolymer, Triethyl Citrate, Parfum, Linalool, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Benzoic Acid, Benzyl Salicylate, Citronellol, Aplha - Isomethyl Ionone, Limonene.

Vhodné pre:
Všetky typy vlasov


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 750 ml

Podľa radu

Podľa radu Taft

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi
Kód:  STL075s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13