Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF SCHAUMA Fresh it Up! Proti lupinám 400 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 2,39 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 2,02 €/ks

SCHWARZKOPF SCHAUMA Fresh it Up! Proti lupinám 400 ml

Vylepšená receptúra s pyrithione zinku a výťažkom z kustovnice čínskej zbavuje vlasy lupín a predchádza ich opakovanému vzniku na dobu až 6 týždňov (pri opakovanom použití). Upokojuje pokožku hlavy a zabraňuje nepríjemnému svrbenie. Pre dokonalý pocit sviežosti.

PREUKÁZANÁ ÚČINNOSŤ: Receptúra s pyrithione zinku odstraňuje až 100% lupín. Účinnosť už od prvého umytí vlasov.

kľúčové vlastnosti

použitie:
Aplikujte na vlhké vlasy, napeňte, potom opláchnite vodou. 
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre mäsové vlasy s lupinami. Optimálne výsledky dosiahnete pravidelným používaním. Kožné znášanlivosť je dermatologicky dokázaná.

objem:
400 ml

zloženie

Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, PEG-7 glyceryl cocoate, Hydrolyzed keratín, Glycine, Panthenol, Zinc pyrithione, Lycium barbarom fruit extract, Sodium benzoate, Citric acid, Parfum, hydrogenated castor oil, guar hydroxypropyltrimonium chloride, Linalool , Glycerín, Limonene, Sodium polynaphthalenesulfonate, Propylene glycol

Kód:  VLS448
Produktové číslo:  9000100957991
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14