Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF Professional Osis + Rock Hard 150ml

4,3 3 hodnotení

SCHWARZKOPF Professional Osis + Rock Hard 150ml

SCHWARZKOPF Osis+ Rock Hard je luxusný silný stylingový gél s konzistenciou lepidla, ktorý je vhodný pre všetky typy vlasov. Tento unikátny gél zaručuje skutočne silnú kontrolu štruktúry vlasov, dlhotrvajúcu fixáciu aj tých najradikálnejších účesov a ľahko sa vymýva i vyčesáva. Je vhodný na profesionálnu tvorbu zložitých a štruktúrovaných účesov.

Kľúčové vlastnosti

  • Silne tužiaci gél na vlasy
  • Lepidlová konzistencia
  • Pre fixáciu extrémnych účesov
  • Ľahko sa vyčesáva a vymýva
  • Nezanecháva vo vlasoch zvyšky
  • Stupeň fixácie 4

Objem:
150 ml

Zloženie:
Aqua (Water/Eau), Alcohol Denat, VP/VA Copolymer, PVP, Vinyl Caprolactam/VP/Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Petrolatum, Propylene Glycol, Triacontanyl PVP, Cetearyl Alcohol, VP/DMAPA Acrylates Copolymer, Phenoxyethanol, Cetyl Alcohol, Steareth-21, Stearyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Corn starch Modified, PEG-8 Beeswax, Hydroxyethylcellulose, Ceteth-10 Phosphate, Dicethyl Phosphate, Disodium EDTA, Butylphenyl Methylpropionol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Geraniol, Benzyl Alcohol, Citronellel, Benzalkonium Chloride, Methylisothiazolinone.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Gél

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Účinok

Účinok Rozčesávanie

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 150 ml

Podľa radu

Podľa radu Osis

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi
Kód:  KSVL2769
Produktové číslo:  4045787314922
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14