Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF Professional Osis + Blow & Go Smooth 200 ml

4,0 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

SCHWARZKOPF Professional Osis + Blow & Go Smooth 200 ml

Vlasový sprej Schwarzkopf Osis Blow & Go Smooth je účinný kozmetický prípravok, ktorý vaše vlasy uhladí a súčasne im zaistia prevzdušnený a prirodzene lesklý vzhľad. Vaše vlasy navyše budú ochránené pred zacucháváním. Prípravok je vhodné použiť pred finálnou úpravou vášho účesu. Po jeho použití budú vlasy dostatočne hydratované a perfektne pripravené na fénovanie alebo kulmovaní.
Tento uhladzujúci sprej obsahuje vybrané silikóny a formovače, ktoré spôsobujú dlhotrvajúci uhladenie povrchu vlasov, ich hodvábnu poddajnosť a prirodzený lesk. Sprej sa do vlasov rýchlo vstrebáva a skracuje dobu sušenia. Doprajte si kvalitný prípravok, ktorý vám uľahčí finálnu úpravu vašich vlasov!
Aktívne látky:

Silikóny a formovače spôsobujú dlhotrvajúci uhladenie povrchu vlasov, ich poddajnosť a prirodzený lesk.
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Použitie:
Nastriekajte do vlhkých vlasov, vyfénujte a upravte do požadovaného účesu.
Objem:
200 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 200 ml
Kód:  KSVL1794
Produktové číslo:  4045787214567
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19