Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF got2b Made4mess 150 ml

Príslušenstvo k tovaru

SCHWARZKOPF got2b Made4mess 150 ml

Made4Mess od got2b je stylingový sprej pre jednoduché vytvorenie rozstrapateného účesu. Je vhodný pre všetky typy vlasov. Jednoduchou aplikáciou vďaka sprejovej pumpičke dosiahnete rafinované hniezdo na dlhých i krátkych vlasoch. Užite si prirodzený a dlhotrvajúci účes bez pocitu zlepených a zaťažených vlasov.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduchá aplikácia
  • Prirodzený vzhľad
  • Na krátke aj dlhé vlasy
  • Pre všetky typy vlasov

Aplikácia:
Rovnomerne nastriekajte do suchých alebo uterákom vysušených vlasov a prstami vytvarujte účes. Vyfénujte alebo nechajte zaschnúť.

Objem:
150 ml

Zloženie:
Aqua, VP/VA copolymer, PEG-8, Sodium chloride, Sodium citrate, Glycerin, PEG-60 hydrogenated castor oil, Lactic acid, Sodium benzoate, Parfum, Limonene, Linalool, Geraniol, Benzyl alcohol, Citronellol

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Stredná fixácia
Kód:  STL110
Produktové číslo:  9000101000825
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02